Timişoara: Miresele disperate iau cu asalt forumurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Miresele disperate  iau cu asalt forumurile
Timişoara: Miresele disperate iau cu asalt forumurile

După săptămâni de abstinenţă, timişorenii care doresc să se unească pe veci dau de lucru preoţilor.

Abstinenţa de la mâncare se va încheia sâmbătă seara, iar cei mai fericiţi sunt viitorii miri, care se vor îmbulzi la uşa bisericilor, cu gânduri măreţe pentru viitor.

„Într-adevăr, perioada premergătoare sărbătorii Adormirii Maicii Domnului a constat în două săptămâni de Post, iar la încheierea acesteia vin, după cum bine ştim, perioade fericite”, a spus părintele Bujor Păcurar. Reprezentanţi ai Serviciului de Stare Civilă au confirmat că sunt programate foarte multe nunţi, astfel că spaţiul din jurul mall-ului şi din faţa Catedralei va fi invadat de voaluri şi domnişoare de onoare.

Pregătiri online pentru nuntă

În tot acest timp, miresele care aşteaptă cu nerăbdare ziua nunţii sau care au trecut deja prin momentele magice invadează forumuri online cu sute de întrebări şi sfaturi legate de textul invitaţiei la nuntă sau găsirea trenelor pentru rochii. Una din membrele forumului cere ajutorul celorlalte miresici: „Postez şi eu un text pentru invitaţie. Aş dori să aflu părerile voastre referitor la el. Dacă vă place sau nu, dacă vi se pare că ceva nu sună bine, vă rog să îmi spuneţi”.

Viitoarele soţii cer ajutorul

Astfel sună mesajul unei viitoare miresici bucuroasă că şi-a rezolvat problemele strict legate de organizare: „Bună fetelor, mă bucur mult că vă pot cunoaşte. Şi eu sunt o miresică de septembrie, mai exact, în 12 septembrie 2009 şi abia aştept marele eveniment. Din fericire, am reuşit să rezerv deja restaurantul, biserica şi machiajul.  Voi cum staţi cu pregătirile?”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite