Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, ar putea susţine Bacalaureatul pentru a doua oară, de data aceasta supravegheat video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Mai mulţi tineri politicieni din Timişoara îi cer ministrului Educaţiei să arate că este mai deştept decât cei care nu au promovat Bacalaureatul-ediţia 2011 şi că poate susţine examenul în timp ce este supravegheat de camere video.

Invitaţia făcută de tinerii politicieni urmează să ajungă pe masa lui Daniel Funeriu, acesta fiind invitat să se înscrie la sesiunea din toamnă a examenului maturităţii. Tinerii oameni politici îi cer ministrului Educaţiei să vadă pe propria piele prin ce stres au trecut cei care au pica examenul, respectiv să dovedească faptul că poate promova oricare dintre probe.

„Dacă este cu adevărat pregătit, aşa cum a spus în repetate rânduri, atunci îl invităm să participe la sesiunea a doua de bacalaureat, să vedem dacă poate susţine examenul cu o cameră în faţă. Ministrul Educaţiei trebuie să arate că poate trece prin stresul examenului şi că poate face faţă regulilor impuse de el. Dacă nu se teme, atunci domnul ministru va accepta", a spus Florin Alexe, preşedintele organizaţiei de tineret a partidului care a făcut invitaţia.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Ilie Năstase are o relaţie nepotrivită cu Brigitte Sfăt?

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite