Timişoara: Ministrul de Interne a trimis corpul de control la Poliţia Timiş. Şeful inspectoratului a căzut la pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului de Poliţie, comisarul şef Săndel Palade, a plecat în concediu medical, astăzi, în timp ce cinci ofiţeri de la Bucureşti, în frunte cu şeful Corpul de Control al ministrului de Interne, au descins într-un control.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

Şefii Poliţiei Timiş se dovedesc incompetenţi în faţa poliţiei irlandeze

Şeful Poliţiei Timiş, scos din birou de un bolnav psihic

Şeful Parchetului Timiş: „Poliţiştii anticorupţie vânează şpăgi invizibile”

Control de proporţii la Poliţia Timiş. Cinci ofiţeri ai Corpului de Control al ministrului de Interne verifică în aceste momente toată activitatea poliţiştilor din ultimul an de zile. Ofiţerii bucureşteni trimişi în control vizează toate sectoarele poliţiei: judiciar, economic şi ordine publică.

Şeful Poliţiei Timiş, comisarul şef Săndel Palade, a plecat în concediu medical începând de astăzi. El susţine că este căzut la pat: „Sunt în concediu de luni. Nu ştiu de control. Probabil că a venit. Eu sunt în pat. Nu pot să mă mai întorc de pe o parte pe alta. Am o problemă de sănătate”, a declarat comisarul şef Săndel Palade pentru Adevarul de Seară

Şeful sindicatului poliţiştilor timişeni, comisarul şef Doinel Malcoci, susţine că acest control este binevenit: „Controlul vine după numeroase plângeri depuse de poliţişti împotriva conducerii. Sindicatul a solicitat un control care să verifice toate sectoarele de activitate, pentru că domnul Săndel Palade şi-a băutut joc de cei 1.600 de poliţişti au inspectoratului, iar actuala stare de lucruri nu poate să mai continue”, a declarat comisarul şef Doinel Malcoci.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite