Sârbul Miloş Pesici, de la BCM Elba, este dorit de campiona ţării la baschet, CSU Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sârbul Pesici este unul din cei mai valoroşi baschetbalişti de la BCM Elba. El a fost coşgeterul echipei la turneul final al Cupei României, care s-a disputat la Sibiu.

După Uros Velicikovici, care a fost acontat de clubul Gaz Metan Mediaş, BCM Elba este pe cale să mai piardă un jucător de valoare. Miloş Pesici este dorit de campioana CSU Ploieşti, cât şi de Gaz Metan. Deocamdată, baschetbalistul nu s-a decis ce va face. „Peşici şi cu mine suntem printre naivii care mai cred în proiectul unui club puternic la Timişoara, cu buget de un milion de euro, cum ni s-a promis. În viziunea mea, o nouă echipă trebuie construită în jurul nucleului format din Peşici, Păltinişanu şi Markovici a declarat Petricevici, pentru Radio Timişoara.

Miloş Peşici a fost unul din cei mai buni jucători de la BCM Elba în ultimele sezoane. Anul acesta, sârbul a fost coşgeterul turneului final al Cupei României, disputat la Sibiu. El şi-a ajutat echipa să câştige cupa, primul trofeu din istoria baschetului timişorean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite