Timişoara: Militarul dispărut a lăsat un bilet de adio (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ORA 12.40:  Prietena lui Gheorghe Răescu, militarul care a luptat în Irak şi a dispărut miercuri din Timişoara, a povestit pentru „Adevărul” ultimele momente ale celor doi, înainte ca acesta să plece de acasă.

CITEŞTE şi:

Soldatul dispărut riscă să fie declarat dezertor din Batalionul Scorpionii Galbeni

Gheorghe Răescu a mers marţi la prietena sa cu un buchet de flori şi cu cheile de la garsoniera în care acesta stătea în chirie. „Aveam examen de la şase. Pe la patru a venit la mine şi mi-a dat un buchet cu flori şi cheile de la garsoniera lui şi mi-a spus că pleacă la un grătar. Eu am plecat la examen şi când am văzut că nu a mai dat niciun semn până miercuri la prânz m-am dus la el la apartament”, a povestit tânăra.

Şi-a lăsat acasă actele şi telefoanele

Andreea Albu, în vârstă de 21 de ani, studentă în anul 3 la Facultatea de Litere de la Universitatea de Vest din Timişoara a găsit în apartamentul militarului toate actele acestuia, telefoanele şi un bilet de adio. „Scria pe faţă Pentru Andreea. Te-am iubit, dar nu am fost suficient de bun. Să le explici tu la ai mei de ce am făcut-o. Să îl suni pe tata din Italia, să nu o suni pe mama. Te iubesc şi să fii fericită, iar pe verso scria Pentru familia mea. V-am iubit, dar v-am dezamăgit. Să aveţi grijă de Mihăiţă, căci v-a rămas singurul fiu, Mihăiţă este fratele lui mai mic”, a spus Andreea.

„Nu se exterioriza”

Prietena militarului ştia încă de săptămâna trecută că logodnicul ei a pierdut la jocuri de noroc 300 de milioane de lei. „Eram acasă. Am vorbit la telefon şi l-am văzut că este foarte supărat. La început nu am vrut să îmi spună nimic, dar după ce am insistat mi-a spus că a pierdut o sumă mare de bani la jocuri. L-am încurajat şi i-am spus că nu e nimic. I-a pierdut, nu mai joacă şi asta este”, a mai spus tânăra. Aceasta a mai spus că Răescu nu era genul de om care să îşi exprime supărările. „Nu ştie nimeni dacă a mai luat şi bani împrumut. Nu era genul care să se arate sau să se exteriorizeze foarte mult. De asta nici nu a bănuit nimeni nimic”, a mai spus prietena militarului.

A fost văzut în gară

Ultimele indicii despre Gheorghe Răescu au fost date ieri, când mai multe femei au spus că l-au văzut în Gara de Est. „A mers un prieten al lui să îl caute în gară şi mai multe femei au spus că l-au văzut, exact după descrierea pe care a făcut-o”, a mai spus tânăra. Sergentul dispărut a lăsat acasă şi portofelul cu bani, 4.000 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite