Milionarul sirian Jabri Tabrizi, audiat în dosarul mafiei imobiliare. Vezi în ce calitate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mărturia lui Jabri Tabrizi (stanga) este esentiala pentru soarta lui Ionelas Carpaci (dreapta)
Mărturia lui Jabri Tabrizi (stanga) este esentiala pentru soarta lui Ionelas Carpaci (dreapta)

Omul de afaceri sirian Jabri Tabrizi a fost citat să depună mărturie în dosarul terenurilor cu acte false. Declarația lui Jabri este extrem de importantă, fiind martor-cheie în acest dosar. 

La ultimul termen din procesul mafiei imobiliare, judecătorul a finalizat de audiat inculpații. Ultimii acuzați care au dat declarații au fost notarul Teodora Noțingher și funcționarii Primăriei Timișoara, Cristina Vasilescu și Costel Măndoiu. Cu audierea acestora judecătorul a terminat de ascultat inculpații. Pentru următorul termen este programată audierea primilor 10 martori propuși în rechizitoriu. „Jabri Tabrizi și Husam Alhajjar sunt vorbitori de limba română?”, a întrebat judecătorul, primind un răspuns afirmativ.

Jabri Tabrizi și patronul de la ștrandul Termal, Alhajjar Husam sunt martori-cheie în dosar. Jabri Tabrizi a fost la un pas să fie înșelat, tranzacția urmând să se realizeze la ștrandul Termal. Falsurile au fost, însă, descoperite la timp și vânzarea nu s-a mai realizat. „Nu Ionelaș (n.r. principalul inculpat din dosar) mi-a oferit terenul. El nu a apărut decât în momentul în care trebuia să dau banii”, a spus sirianul care a dat pe față falsurile mafiei imobiliare. Printre personajele importante care figurează ca martori mai sunt Nicușor Miuț, primarul Gheorghe Ciuhandu, un notar și alți funcționari din Primăria Timișoara.    

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite