Milionarul Marius Cristescu a cumpărat două vehicule electrice unice în România GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare pasionat de mașini, Marius Cristescu, unul din cei mai bogați români, și-a îmbogățit parcul auto cu două mașni un pic mai speciale, care vor sta și la dispoziția oamenilor. Este vorba de un Tuk-Tuk și de un Estima, care merg cu curent electric.

Marius Cristescu, care alături de fratele său, Emil, ocupă primul loc printre milionarii bănățeni din Top Forbes, este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini. Și-a achiziționat automobilele pe care le-a dorit, fie că era vorba de sport, de teren sau pentru colecția mașinilor de epocă. Acum însă a cumpărat vehicule care ar intra mai de grabă în categoria mașinuțe. Este vorba de două mașini electrice; un E-Tuk și un Estima, unice în România.



GALERIE FOTO


“Inițial le-am adus pentru Arsenal Park. Dar apoi am zis să le înmatriculez. În România nu mai există aceste modele. Tuk este o mașină care are un loc pentru șofer și șase locuri pentru pasageri. Cealaltă se numește Estima și are două locuri. Le-am cumpărat din Olanda”, a declarat Marius Cristescu.

Ambele mașini au motoare electrice și pot fi încărcate la orice priză obișnuită de 220. Au o autonomie de 60-80 de minute, în funcție de viteza cu care se deplasează. Mașinuțele sunt făcute pentru plimbări în oraș astfel că nici nu depășesc viteza de 50 km/h.

În ultima vreme nu am mai cumpărat mașini de epocă. Pot spune că am avut cam toate genurile de mașini, nu însă și electrice. Trebuie să ne gândim și la mediul înconjurător”, a mai spus Cristescu.

Ambele mașini vor fi scoase la închiriat. Cea mică va putea fi condusă de orice posesor de permis, iar cea mare, va avea șofer, care îi va duce pe turiști prin Timișoara.

Pe lângă modele noi de Mercedes sau Toyota. Cristescu conduce o Toyota V8 Land Cruiser, însă, în timpul liber, scoate la plimbare, pe străzile oraşului de pe Bega, şi câteva bijuterii pe patru roţi: un Rugby Star Sedan din 1925, un Mercedes Gazelle Deluxe din 1929, şi o replică a acestuia realizată în 1970.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite