Milionarul Georgică Cornu vrea să lase nevestei doar 10 la sută din avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Cornu cere jumătate din averea milionarului Georgică Cornu
Oana Cornu cere jumătate din averea milionarului Georgică Cornu

Procesul de divorţ a fost amânat din cauza unei greşeli făcute de grefieră, care a uitat să treacă ora, iar Georgică Cornu şi Oana Cornu au ajuns prea târziu la Tribunalul din Timişoara

Procesul de divorţ dintre omul de afaceri Georgică Cornu şi Oana Cornu a continuat astăzi cu un nou episod. Cei doi s-au prezentat la Tribunal pentru un nou termen, însă au avut parte de o surpriză. Din cauza unei greşeli a grefierei s-a amânat din nou procesul, urmând ca părţile să depună din nou actele.

A fost vorba de o eroare a grefierei, care nu trecut ora. Astfel că s-a judecat cazul până la ora 9, nu la ora 10 cum era stabilit. Vom depune, mâine, o nouă cerere de divoţ, la preşedintele instanţei, păstrând aceleaşi cereri din dosarul actual”, a explicat Dalina Terzi, avocata Oanei Cornu.



Georgică Cornu a părăsit tribunalul extrem de supărat. Dacă altă dată a stat de vorbă cu jurnaliştii, de această dată milionarul nu a scos niciun cuvânt. „Astăzi nu vom da nicio declarţie”, a spus avocatul lui Cornu.



Nici Oana Cornu nu a fost mai darnică cu vorbele, însă avocata acesteia a oferit amânunte noi în cazul mediatizatului proces de divorţ.

Nu se pune problema de împăcare. Cei doi au încercat să se înţeleagă la partaj, dar până acum nu s-a ajuns la un consens. Doamna Cornu cere averea să se împartă la jumătate, 50-50 la sută, însă domnul Cornu vrea să dea doar 10 la sută”, a spus Dalina Terzi.
 

image
Georgică Cornu
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite