Miliardarul Romeo Dunca a suferit un accident cu ATV-ul pe Muntele Mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare pasionat de sporturi extreme, Romeo Dunca a fost rănit după ce a căzut într-o râpă cu ATV. El a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Timişoara. Medicii spun că rănile timişoreanului nu sunt grave.

Romeo Dunca, milionar aflat în Top 500 Forbes pe locul 192, cu o avere de aproximativ 45 de milioane de euro, a căzut cu ATV-într-o râpă, pe Muntele Mic. Patronul celei mai importante firme de transporturi din vest-ul ţării, mare pasionat de sporturi extreme, a fost luat cu un elicopter şi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Romeo Dunca este conştient, iar medicii de la urgenţă continuă să îi facă investigaţiile necesare.

Starea pacientului este stabilă, iar rănile nu sunt foarte grave. La prima vedere nu este nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă. Romeo Dunca are contuzie de torace, la umăr şi la coloană toracală. La ecograf nu s-a văzut hemoragie internă”, a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara.

Practicant al enduro-crossului, Romeo Dunca este primul român care a participat la Raliul Dakar. El a terminat cursa motot pe locul 79. Timişoreanul a urcat şi pe Munţii Himalaya, mai exact spre varful Manaslu (8163m). Acesta a declarat că mai doreşte să plece într-o expediţie la Polul Nord.

“Sunt un om foarte curios şi mi-am dorit întotdeauna să văd dincolo de orizontul meu vizual, chiar dacă acest lucru a presupus şi asumarea unui anumit risc. De fapt, mie îmi place să risc, să mă joc puţin cu moartea”, a declarat Dunca într-un interviu pentru Libertatea.

Află de pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Dunca în Top 500 Miliardari

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite