Timişoara:EXCLUSIV Miliardarul Drăgan, uitat de presupusul fiu care a plâns în hohote la înmormântarea de acum un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara:EXCLUSIV Miliardarul Drăgan, uitat de presupusul fiu care a plâns în hohote la înmormântarea de acum un an
Timişoara:EXCLUSIV Miliardarul Drăgan, uitat de presupusul fiu care a plâns în hohote la înmormântarea de acum un an

Presupusul fiu al lui Constantin Drăgan, Mike Fink, nu a vizitat mormântul tatălui timp de un an. Văduva miliardarului, Veronica a fost de două ori, la parastasele de şase săptămâni şi şase luni. Astăzi este aşteptată la Lugoj pentru a treia oară.

Luna aceasta se împlineşte un an de când Iosif Constantin Drăgan a murit şi a fost înmormântat la Lugoj, oraşul lui de suflet. Cei care au urmărit înmormântarea lui Drăgan îşi amintesc cum a apărut Mike Fink la eveniment. Tânărul a participat atunci la înmormântare şi a părut extrem de afectat de faptul că nu se poate apropia de mormântul tatălui decât cu acceptul Veronicăi. Lui Mike Fink i s-a făcut rău la slujba din biserică având nevoie de asistenţă medicală.

„A făcut doar circ”

Pe întreaga durată a funeraliilor, Mike Fink a plâns. „Am fost să depun o coroană cu flori şi era sicriul acoperit. Am văzut doar o poză cu tatăl meu care m-a emoţionat foarte mult”, a spus atunci Mike cu lacrimi în ochi. „Important e că eu am fost azi aici. Toată lumea ştie adevărul”, a mai declarat Mike după înmormântare. Lugojenii care au fost în preajma lui Constantin Drăgan înainte ca acesta să se însoare cu Veronica Drăgan şi l-au cunoscut bine pe Fink, au ajuns la concluzia că la înmormântarea miliardarului, fiul rezultat dintr-o căsătorie anterioară, a jucat teatru. „Într-un an de zile nu a fost deloc la mormântului tatălui său. Mie chiar mi-a părut rău de el, dar m-am convins că ce a făcut el atunci a fost doar circ”, a spus una dintre femeile care l-a cunoscut încă de copil pe Mike.

Mike Fink, aşteptat la Timişoara în septembrie


La înmormântarea lui Constantin Drăgan, fiul său Mike a fost însoţit permanent de un personaj misterios. Ulterior, s-a aflat că bărbatul care l-a însoţit pe Mike la înmormântare este Mircea Iorga, un specialist în biorezonanţă, domeniu în care activează şi Mike Fink, în Franţa. „Nu ştiu nimic despre Mike. De la înmormântare nu am mai vorbit deloc cu el. Din ce ştiu eu este în Franţa. Atunci când a plecat a spus că o să vină anul acesta în septembrie la o conferinţă despre medicina neconvenţională”, a spus Mircea Iorga.

Veronica, aşteptată azi la Lugoj

Veronica Guşă de Drăgan a rămas văduvă în urmă cu un an, la vârsta de 35 de ani, după ce soţul său, Iosif Constantin Drăgan a murit, la vârsta de 91 de ani. Cei doi s-au căsătorit când el avea 78 de ani, iar ea 22. Iosif Constantin Drăgan a murit anul trecut şi a fost înmormântat la Lugoj. Funerariile au fost organizate cu măsuri drastice de siguranţă. La înmormântare Veronica Guşă de Drăgan nu s-a arătat mai deloc la faţă fiind tot timpul acoperită cu o pălărie neagră. Văduva miliardarului a părut însă foarte afectată de pierderea soţului. Timp de un an „Doamna Miliard” a mers la Lugoj, de două ori, o dată la parastasul de şase săptămâni când a şi discutat cu primarul oraşului despre investiţiile din Lugoj şi o dată la parastasul de şase luni. „Am vorbit cu doamna Drăgan atunci şi a spus că o să menţină investiţiile actuale din Lugoj”, a spus primarul din Lugoj, Francisc Boldea. Veronica Guşă de Drăgan, considerată cea mai bogată femeie din România, este aşteptată astăzi din nou la Lugoj pentru parastasul de un an

Nicio floare la mormântul familiei Drăgan


Miliardarul Iosif Constantin Drăgan a fost înmormântat într-o biserică din cimitirul de pe Calea Făgetului din Lugoj. În biserica din cimitir se ţin slujbe în fiecare duminică dimineaţa. „La Sânziene am fost la cimitir şi chiar m-am uitat, dar nu am văzut nicio floare nici la Drăgan, nici la mormântul părinţilor lui”, a spus o enoriaşă din Lugoj.

La parastasul de şase săptămâni, văduva miliardarului a venit la Lugoj împreună cu cei trei copii ai lui Drăgan

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite