Mihai Stoichescu, cel mai bun sportiv de motocros din ţară, lucrează cu ziua pentru a trăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichescu
Mihai Stoichescu

Motociclistul traversează o perioadă dificilă a vieţii de familie şi a carierei de sportiv. Dacă nu reuşeşte să adune fonduri să îşi cumpere nişte genunchiere speciale, Mihai Stoichescu riscă să nu mai poată urca pe motocicletă.

Sportivul în vârstă de 22 de ani, campion naţional absolut la motocros în ultimii patru ani, a suferit recent o operaţie la genunchi. Antrenorul său a aduNat o parte din cei 8.000 de euro necesari din donaţii, iar restul i-a luat împrumut. Pentru a-şi putea continua cariera, sportivul trebuie să îşi cumpere două genunchiere speciale care costă 4.500 de euro. „Apartamentul pe care l-a avut a fost pierdut. Părinţii lui sunt în pragul divorţului, iar Mihai trăieşte cu mama lui în chirie într-un apartament cu o cameră şi o bucătărie”, este mărturia antrenorului tânărului, Liviu Jigmond.

Repară motociclete ca să trăiască

Mihai Stoichescu spune că sportul nu-i aduce nicio satisfacţie materială în afară de plăcerea de a face performanţe pe motor. Pentru a trăi, sportivul repară maşinile şi motocicletele prietenilor. „Lucrez cât să mă întreţin, să am de mâncare şi pentru benzină. Norocul meu este că mama plăteşte toate chletuielile de întreţinere”, a mărturisit Mihai.

Acesta a mai spus că tot ce şi-ar dori este ca să îşi găsească pe cineva care să îl angajeze cu acte. „Putea să îmi ţină cineva şi mie cartea de muncă, să am o vechime”, a spus sportivul care nu are rival în ţară în domeniul său. În timp ce el este nevoit să nu se antreneze iarna, contracandidaţii săi se antrenează în ţările calde unde nu este zăpadă.




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite