Mihai Răzvan Ungureanu a venit în vizită la Timişoara: „Ce se întâmplă astăzi este lipsă de guvernare şi atitudine antieuropeană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MRU alături de membrii Societăţii Timişoara
MRU alături de membrii Societăţii Timişoara

Mihai Răzvan Ungureanu a participat la lansarea oficială al Forţei Civice filiala Timiş şi l-a prezentat pe Teodor Mărieş, candidatul din Timiş al partidului la alegerile parlamentare din decembrie.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat la Timişoara că Alianţa România Dreaptă (ARD) are toate şansele să câştige alegerile parlamentare din iară, având în vedere că viitorul USL-ului este incert, în condiţiile în care tensiunile interne sunt la ordinea zilei.

Nu vom avea o misiune uşoară, pentru că ne luptăm cu timpul. USL se prăbuşeşte singură. Noi o vom ajuta să se spargă în bucăţi. Principalul nostru adversar este timpul, pentru că trebuie să comunicăm cetăţenilor că Alianţa România Dreaptă este alternativa europeană şi serioasă la guvernare. Ce se întâmplă astăzi este lispă de guvernare şi atitudine anti-europeană. Este neglijenţă criminală în administratra fondurilor europene. Bilanţul a cinci luni de guvernare USL este dramatic pentru soarta cetăţenilor români”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

MRU s-a întâlnit cu simpatizanţii şi membri filialei Timiş al Forţei Civice, iar apoi şi cu reprezentanţi Societăţii Timişoara, la Salonul Vega, din Bastionul Terezia.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite