„Atunci când îmbini pasiunea cu meseria uiţi de tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Motişan este printre cele mai cunoscute nume din peisajul modei din Banat, iar creaţiile sale au apărut în faţa publicului în peste 100 de prezentări.

„Cu fiecare colecţie recreez ineditul, modelez gustul femeilor, le ofer personalitate, le plasez dincolo de banal şi le confer strălucire" - sunt cuvintele prin care designerul vestimentar Mihaela Motişan descrie munca sa. Născută în Baia Mare, a venit în Banat la facultate şi în scurt timp s-a simţit ca o adevărată timişoreancă.
Înscrisă la Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, după trei ani Mihaela şi-a dat seama că nu este ceea ce doreşte. A început să creeze haine pentru ea, apoi a încercat să-şi îmbrace prietenele şi cunoştinţele. Cum a avut succes, designul vestimentar a devenit tot ce şi-a putut dori de la viaţă. Până în prezent Mihaela Motişan a creat 17 colecţii personale, iar creaţiile ei au apărut în peste o sută de prezentări de modă. Chiar dacă îşi făcuse deja un renume pentru originalitatea pieselor şi talentul său, s-a înscris şi a absolvit şi cursurile Facultăţii de Arte şi Design. Fiecare piesă pe care o creează Mihaela este unicat, făcută cu multă pasiune.

„La mine e mult noroc, pentru că meseria m-a găsit pe mine, dar şi ambiţie multă, ore puţine de somn, pentru că atunci când îmbini pasiunea cu meseria uiţi de tot, nu-ţi mai pasă de orele minus de somn, doar ideea din mintea ta contează în acel moment, uneori sacrifici timp preţios pe care ai putea să-l petreci altfel, dar atunci când familia te înţelege, niciodată nu e prea mult. Soţul meu Cosmin e şi el artist şi mă înţelege foarte bine", ne spune Mihaela, explicând şi ce trebuie să faci pentru a avea succes: „E necesar să fii perseverent în acest domeniu, să nu pierzi contactul cu realitatea, fiecărei piese pe care o propui să-i găseşti cu uşurinţă locul în garderobă, să fii mereu critic cu realizările personale, să existe o evoluţie constantă".

Poţi afla mai multe despre Mihaela Motişan cumpărând de la chioşcurile de ziare săptămânalul ADS.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite