Migrant algerian prins în timp ce trecea ilegal frontiera pentru a ajunge la muncă în vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Lunga au depistat un algerian care a trecut ilegal frontiera din Serbia în României. Bărbatul intenţiona să ajungă în vestul Europei, în căutarea unui trai mai bun.

Luni seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat în zona de competenţă, la marginea de vest a localităţii Comloşu Mic, un bărbat care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Persoana depistată nu avea documente de identitate asupra lui şi nu vorbea limba română, motiv pentru care a fost condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei. Cu această ocazie s-a stabilit că este vorba de un cetăţean algerian, în vârstă de 29 de ani, care a trecut ilegal frontiera din Serbia în România .

În timpul audierilor, algerianul a declarat că a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Spaţiul Schengen şi nu poseda viza necesare. "Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun", a spus Mihaela Marcoff, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": FOTO Sinuciderile, cele mai triste ştiri care fac rating!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite