Timişoara: Micuţii iau lecţii de independenţă la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii timişoreni fac exerciţii practice şi ateliere de creaţie, pictaţi pe faţă. Grupaţi în buburuze, broscuţe, spiriduşi şi ursuleţi, copiii care învaţă la grădiniţa Kinderwelt iau startul la activităţile care îi pregătesc de viaţă.

Jocuri de rol, conversaţie continuă şi multă muzică, toate lipsite de constrângeri, sunt metodele prin care copiii timişoreni învaţă limba germană, chiar înainte de a merge la şcoală.

Porţi deschise la grădiniţă
Micuţii gătesc, îşi curăţă singuri spaţiul de lucru, plantează în grădină şi hrănesc animalele din curtea grădiniţei, chiar dacă nu au mai mult de şase ani. Pentru a le arăta tuturor că ştiu să cânte şi să danseze, micuţii de la Kinderwelt şi-au invitat astăzi prietenii şi părinţii la „Ziua Porţilor Deschise”, sărbătoare organizată la împlinirea a zece ani de existenţă a grădiniţei cu predare numai în limba germană.

Metode noi pentru copii de azi
Tot astăzi, familiile aflate în căutarea grădiniţei potrivite pentru copiii lor au făcut primii paşi în spaţiile colorate şi vesele găzduite de Kinderwelt. Cu toţii au aflat astăzi despre cele mai noi activităţi prin care copiii timişoreni pot învăţa să se descurce singuri, să-şi dezvolte încrederea în forţele proprii, să devină independenţi şi siguri pe ei.
Cursurile de olărit şi de pictură completează astfel orele clasice petrecute de copii la grădiniţă. Muzica şi sportul se desfăşoară cu profesori specializaţi, iar cursul de „Mindlab” (laboratorul minţii) îi învaţă pe copii să ia decizii, să piardă şi să câştige contructiv.

image



Carina 4 ani


"Mie îmi place mult să fiu pictată pe faţă ca fluturaş sau prinţesă."

image


Sabina 4 ani

"Eu sunt în grupa «Broscuţelor» şi am învăţat deja limba germană."

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite