Timişoara: Găsiţi albumul „Viaţa şi opera lui Michelangelo” la librăria Adevărul de pe strada Mercy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Găsiţi albumul „Viaţa şi opera lui Michelangelo” la librăria Adevărul de pe strada  Mercy
Timişoara: Găsiţi albumul „Viaţa şi opera lui Michelangelo” la librăria Adevărul de pe strada Mercy

Primul album din colecţia „Pictori de geniu” se distribuie gratuit astăzi , împreună cu ziarul Adevărul, pentru toţi timişorenii care calcă prgaul librăriei Adevărul.

Primul album dedicat pictorilor, din cele 14 care se vor distribui în fiecare miercuri, împreună cu Adevărul literar şi artistic, a ajuns pe rafturile librăriei Adevărul, de pe strada Mercy. 800 astfel de albume, despre „Viaţa şi opera lui Michelangelo”, aşteaptă timişorenii să le „ridice” gratuit, împreună cu ziarul Adevărul de astăzi.

Acelaşi album, se va distribui mâine gratuit, de această dată, împreună cu „Dilema veche”. A treia zi, albumul dedicat artistului Michelangelo se va putea cumpăra cu 12,99 lei, preţul ziarului fiind inclus.

Clienţii care doresc să-şi ajute vecinii sau rudele prin achiziţionarea mai multor cărţi, printr-o singură vizită la librărie, vor trebui să se resemneze cu gândul că pot lua o singură carte. Suplimentarea albumelor se va face în aşa fel însă, încât niciun timişorean să nu treacă pragul librăriei fără un album în mână.

Căutare matinală

Peste 50 de timişoreni au invadat librăria la primele ore ale dimineţii, pentru a lua cu ei acasă albumul cu ilustraţii ale picturilor lui Michelangelo şi detalii despre viaţa artistului. „Eu cumpăr albumul pentru fiica mea, ea este foarte pasionată de pictură. Nu am să ratez niciuna din ele. Am avut grijă să iau şi toate cărţile din «colecţia verde».”, a declarat, în această dimineaţă, Loredana Iorgovan.


După achiziţionarea celor 14 albume, puse în ordine, cotorul lor va ilustra „Cina cea de taină”.

VIDEO: Libraria Adevarul din Timişoara





Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite