Mesaj de Crăciun de la Duşan Uhrin jr. pentru fanii timişoreni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duşan Uhrin le promite fanilor bănăţeni că echipa ca juca spectaculos
Duşan Uhrin le promite fanilor bănăţeni că echipa ca juca spectaculos

Antrenorul echipei Poli Timişoara a ţinut să transmită sărbători fericite pentru suporterii viola. Duşan Uhrin jr. promite că echipa va lupta pentru onoarea fanilor şi al oraşului.

Duşan Uhrin jr. îşi petrece sărbătorile de iarnă acasă în Cehia, în sânul familiei. Noul tehnician se relaxează zilele acestea la Praga. A declarat că nu va pleca niciunde în vacanţă pentru că are de lucru. Acesta a luat cu el DVD-urile cu toate meciurile susţinute de Poli în acest tur de campionat, pe care le studiază în această perioadă, dar se ocupă şi cu studierea unor jucători care ar putea ajunge la Timişoara în noul an.

Uhrin junior le-a transmis suporterilor un Crăciun Fericit şi a ţinut să precizeze că echipa va lupta pentru fani şi oraş.



Chivorchian la Bacău

Gheorghe Chivorchian, directorul executiv de la Poli îşi petrece Crăciunul cu familia, la Bacău. „Când eşti cu familia toate sunt frumoase. Uiţi de tot ce a fost urât în acest an şi te gândeşti la lucruri pozitive. Cele bune să se adune. Le doresc tuturor poliştilor un Crăciun Fericit şi un an nou mai bun. Sperăm ca la vară să ne bucurăm împreună de câştigarea campionatului”, a spus Chvorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite