Mera: "Ne bucură cele trei puncte, însă ar fi trebuit să le câştigăm pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mera îşi doreşte să cucerească titlul alături de bănăţeni
Mera îşi doreşte să cucerească titlul alături de bănăţeni

Jucătorii de la "Poli" Timişoara apreciază ajutorul din birouri, însă sunt conştienţi că va fi nevoie de mult mai mult decât atât pentru a putea spera la câştigarea campionatului.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a dat câştig de cauză alb-violeţilor în cazul folosirii ilegale a jucătorilor Varga şi Bălan de câtre Rapid Bucureşti în meciul direct. Rapidiştii se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane, însă până atunci acel meci va fi considerat câştigat de timişoreni cu 3-0 la masa verde.

"Ne bucură cele trei puncte, însă ar fi trebuit să le câştigăm pe teren", a fost reacţia fundaşului bănăţean Ioan Mera, probabil în ton cu majoritatea colegilor.

Tânărul jucător a răspuns şi criticilor venite din partea fanilor pentru jocul slab al echipei din ultima vreme. "Noi suntem de vină, normal, cei care jucăm. Noi ne dorim foarte mult să câştigăm campionatul, dăm totul pe teren. Dacă nu tot timpul se vede asta, nu avem ce să facem, dar noi tot timpul dăm maxim", a declarat Mera.

Acesta speră că echipa va învăţa din greşeli şi va câştiga partida cu Ceahlăul de duminică. "E un meci dificil pentru noi, sper să nu le dăm posibilitatea celorlalte echipe să ia avnas în clasament. Sper să nu mai pierdem niciun meci până la final", a mai spus Ioan Mera.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite