Membră a organizaţiei de tineret a PSD, vedetă în Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca Roxana Golban, membră activă în organizaţia Tineretul Social Democrat, a apărut într-un pictorial incendiar în revista Playboy. Ea apare în ipostaze fierbinţi alături de o altă tânără, Eugenia Stoian.

Pictorialul din revista pentru adulţi este inspirat din filmul "Black Swan", unde două balerine se luptă pentru rolul dublu de lebădă albă/lebădă neagră. Roxana întruchipează partea "angelică" a personajului, apărând în toate imaginile în costume albe.
Blonda sexy e din Timişoara şi a început să studieze baletul de la 7 ani. Părinţii au dat-o după ce a spart un candelabrul în timp ce sărea coarda în casă. În clasa a XI-a, după ce cîştigat premiul III la Olimpiada Naţională de Artă Coregrafică s-a mutat la liceu în Bucureşti din dorinţa de a locui singură şi de a fi independentă. Acolo a cunoscut-o pe Eugenia şi cele două au devenit aproape inseparabile.

După liceu a făcut un an Facultatea de Coregrafie, dar a renunţat pentru că dansa tot timpul şi nu mai ajungea la cursuri. Acum s-a întors în Timişoara şi studiază Economia şi Administraţia Afacerilor, dar continuă să facă spectacole. „Am cea mai mare satisfacţie cînd sînt pe scenă", spune ea.

A pus pe jar PSD

Roxana i-a plăcut mult experienţa de a poza nud deşi i s-a părut ciudat că ea era cea supusă dorinţelor Eugeniei. „În realitate e puţin invers", a spus tânăra pentru revista Playboy.

Roxana Golban a pus pe jar mai marii PSD, după ce la începutul acestui an a apărut nud în celebra revistă pentru adulţi, Playboy. Timişoreanca, membră activă în organizaţia Tineretul Social Democrat, a pozat în ipostaze de dansatoare, în costum de scenă sumar, pentru că ea este balerină. Se pare însă că apariţia ei în Playboy nu a fost primită cu entuziasm de şefii de partid de la Bucureşti, care ar fi preferat ca un membru al lor să nu apară într-un pictorial sexy.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite