Timişoara: Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism
Timişoara: Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism

Rectorul Ştefan Drăgulescu refuză să discute despre crima de la Medicină dar trimite mesaje cu conţinut religios. Prorectorul responsabil de cămine, Dan Poenaru, aruncă vina depravării din universitate pe umerii întregii societăţi.  

Citiţi povestea celei mai crunte crime din Banat

ASTĂZI:
Feţele crimei de la Medicină: gelozie sau foame de bani

SĂPTĂMÂNA ACEASTA:
Arad: Vecinii fetei acuzate de crima de la Medicină: "De ce să se căsătorească, să mai încalce odată Biblia?"

Minţi criminale: el – imatur, ea – frivolă

Timişoara: Studenta acuzată de crima de la Medicină a mai făcut o victimă, avocata ei a cedat şi s-a retras


Arad: Familia Bejan ar putea cere strămutarea procesului crimei de la Medicină de la Timişoara

Universitatea de Medicină, sex şi şpagă de la Timişoara

Rectorul de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara a căzut în misticism, căutând alţi vinovaţi pentru decăderea morală în care a ajuns instituţia pe care o conduce din 1992 cu mici întreruperi.

S-a lăsat în mâna Domnului
Mişcat de campania Adevărul care scoate la iveală depravarea din Medicină, culminată cu o crimă, Drăgulescu a transmis prin SMS cine crede el că trebuie să decidă vinovaţii morali. Rectorul lasă totul în seama lui Dumnezeu. „Dumnezeu este cel în măsură să facă o judecată dreaptă. Eu cred în El. Şi în acest caz şi în diferitele afirmaţii. El este singurul Drept şi Neinfluenţabil şi să fim supuşi judecăţii Lui, aşa cum acţionăm, afirmăm şi gândim”, a spus rectorul în SMS.







image
image
image
image

Prorectorul Poenaru este arătat cu degetul
Imediat după ce a transmis mesajul cu conţinut mistic, rectorul a transmis redacţiei „Adevărul” din Timişoara un comunicat de presă în care spune că persoana responsabilă cu căminele, din conducerea Universităţii de Medicină, este prorectorul Dan Poenaru (foto stânga). „Cel care coordonează, după părerea mea, corect şi responsabil, activitatea din cămine este domnul prof.dr. Dan Poenaru, prorector cu socialul. Puteţi să îl contactaţi”, a spus Drăgulescu (foto dreapta) şi în alt SMS transmis în paralel cu emiterea comunicatului de presă în care se arată că prorectorul Poenaru răspunde de cămine. 

 

image
image

Prorectorul responsabil de cămine nu vorbeşte cu „Adevărul”
Alt mahăr universitar timişorean, Poenaru a refuzat sistematic să răspundă la telefon pentru a spune dacă se simte vinovat moral pentru depravarea din cămine, care a dus la crima oribilă de acum două săptămâni. „Soţul meu este undeva în munţi, unde nu este semnal. Poate de aceea nu poate să vorbească decât foarte rar când prinde semnal”, a spus soţia lui Poenaru. Surse din anturajul acestuia susţin că mahărul Poenaru este în concediu în Palma de Mallorca. „Ştie că îl căutaţi ca să îi luaţi punctul de vedere, dar cred că nu vrea să vorbească cu voi despre asta”, a spus o persoană apropiată prorectorului Poenaru.

Un prorector cinic: „Societatea e vinovată”
Poenaru a fost citat totuşi de ziarul local Renaşterea Bănăţeană, acum două zile, în cazul crimei de la Medicină. Acesta este de părere că nu poartă absolut nicio răspundere pentru depravarea din cămine, care a culminat cu crima de la Medicină. Cinic, Poenaru aruncă vina morală în cârca întregii societăţi. „Nici un serviciu social nu poate controla starea de degradare morală a societăţii româneşti, iar ceea ce s-a petrecut este doar o secvenţă a acestei decăderi”, a spus Poenaru pentru publicaţia locală timişoreană. În acelaşi ton cinic, acesta a mai adăugat că este de părere că mulţi tineri bolnavi psihic ajung studenţi pentru că nu se face o selecţie temeinică din acest punct de vedere.

Alt mahăr universitar putred de bogat
La fel ca Drăgulescu, Poenaru şi-a construit o poziţie socială privilegiată din statutul ocupat în mediul universitar medicinist din Timişoara. Prorectorul are şi el mai multe funcţii, din care încasează sume consistente de bani. Pe lângă banii încasaţi de la Medicină, Poenaru este plătit şi de la Clinica de Ortopedie pe care o conduce. Conform declaraţiei de avere, prorectorul deţine trei terenuri, două case, trei maşini şi are patru conturi în diferite bănci. În trecut acesta a ocupat poziţii privilegiate în administraţie.

CLICK AICI pentru a vedea declaraţiile de avere ale mahărilor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara.

Citeşte despre halul în care a ajuns Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara:

Timişoara: Povestea bebeluşului ucis în căminul crimei de la Medicină

Universitatea de Medicină, sex şi şpagă de la Timişoara

Şefi de groază la „Universitatea de sex şi şpagă”

"Căminul 1-2", bordelul de la Medicină

Studenţii de la Medicina din Timişoara reclamă mizeria şi nepăsarea şefilor din universitate

Mahări iresponsabili, putred de bogaţi, conduc universitatea de sex şi şpagă toleraţi de un ministru pasiv

Chiar şi liderii rromilor sunt dezgustaţi de bordelul de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite