Timişoara: Priveghi fastuos cu muzică şi mese învelite în catifea la înmormântarea rromului tranşat în căminul de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Priveghi fastuos cu muzică şi mese învelite în catifea la înmormântarea rromului tranşat în căminul de la Medicină
Timişoara: Priveghi fastuos cu muzică şi mese învelite în catifea la înmormântarea rromului tranşat în căminul de la Medicină

Comunitatea rromilor a pregătit o înmormântare fastuoasă pentru şeful de stabor găsit tranşat într-un geamantan.

În momentul în care a fost coborât sicriul din maşina mortuară, soţia şi fiica lui Trifu  aproape au leşinat. Membrii familei au strigat în gura mare că vor ca justiţia să facă dreptate.

Rromii vor "ochi pentru ochi"

„Ochi pentru ochi, dintre pentru dinte. Dacă ancheta nu va decurge normal, vom merge la Haga. Avem şi noi bani. Nu vrem răzbunare, vrem lege”, a spus Ionică Constantin, cumnatul lui Trifu. Rudele care l-au ridicat pe Trifu de la morgă au rămas şocate după ce au văzut corpul. „Şi-au bătut joc de cadavrul lui. Este de neimaginat cum arăta. Era numai bucăţi”, a spus unul dintre aceştia.

„Nu poţi să omori un animal, un cal, o vită în acest hal”, a declarat Lucreţia, soţia lui Trifu Schrottu. 

Alai cu cai şi festin

La priveghiul de aseară au participat peste 300 de invitaţi, însă la înmormântarea de miercuri, se aşteaptă peste 500 invitaţi din Franţa, Germania, Spania, Italia şi America. Rudele au angajat o formaţie de muzică religioasă pentru a cânta toată noaptea. Mesele şi scaunele au fost îmbrăcate în catifea. Pentru înmormântarea de miercuri, de la ora 14.30, rromii spun că va fi un alai cu cai, maşini luxoase şi bodyguarzi.


CITEŞTE POVESTEA CELEI MAI CRUNTE CRIME DIN BANAT:


Avocata studentei, Claudia Cândea, numită din oficiu, spune că fata a declarat în faţa anchetatorilor că iubitul ei i-ar fi cerut să să se prostitueze pentru că îşi dorea foarte mult să îşi cumpere o maşină.

Sex pe bani, din dragoste

„Spune că a cedat rugăminţilor prietenului ei de a întreţine relaţii sexuale contra unor sume de bani pentru că este primul ei prieten şi îl iubea foarte mult”, a spus avocata Claudia Cândea. Aceasta a adăugat că amândoi studenţi au convenit ca partida de amor, să aibă loc, contra unei sume de 500 de euro, în căminul de la Medicină.

Arma crimei, un cuţit cu leduri

Potrivit unuia dintre anchetatori, cuţitul cu care a fost înjunghiat şi tranşat Trifu Schrottu este un briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri. „Este un cuţit care se închide şi se deschide. Când e închis lama intră în mâner, iar când e deschis se aprinde un beculeţ”, a spus unul dintre oamenii legii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite