Timişoara: Preţ mare pentru sex puţin - ipoteză pentru crima de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Preţ mare pentru sex puţin - ipoteză pentru crima de la Medicină
Timişoara: Preţ mare pentru sex puţin - ipoteză pentru crima de la Medicină

Radu Zandomeni, avocatul familiei Trifu Schroth, susţine că 500 de euro era prea mult pentru o partidă de sex într-un cămin. 

Avocatul familiei Trifu este fostul procuror, Radu Zandomeni. Acesta susţine că are parte de cea mai dură speţă din activitatea lui de 38 de ani. Zandomeni este convins că cei doi studenţi de la Medicină vor primi pedeapsa cea mai severă, 25 de ani.

„Din punctul meu de vedere e clar. Emoţia de moment i-a provocat această explozie fetei. Fata e subţirică, nu putea să-l omoare singură pe Trifu. Acesta era un om robust. Dar gestul tinerilor de după este peste înţelegerea omului normal. Când se stabileşte vinovăţia se iau în calcul şi consecinţele ulterioare. Tranşarea cadavrului demonstrează o cruzime ieşită din comun. Va fi luat în seamă acest lucru”, a spus avocatul lui Trifu Schroth. 

Preţ exagerat de mare

Avocatul familiei bărbatului tranşat susţine că Trifu Schroth nu a vrut să plătească suma cerută de fată, pentru că i se părea sumă mult prea mare pentru condiţiile pe care le oferă o cameră de cămin studenţesc şi mai ales că şi-a dat seama că nu are în faţă o profesionistă. „În fată s-a declanşat o emoţie puternică, pentru că el nu a vrut să plătească pentru serviciile sexuale”, a mai adăugat Radu Zandomeni.

Rromii s-au liniştit


Comunitatea rromilor s-a mai liniştit după înmormântarea lui Trifu Schroth, dar şi după mărturisirea studentei Carmen Bejan, care a recunoscut că l-a înjunghiat pe bărbatul cu care urma să facă sex.

Majoritatea lor s-au revoltat după ce fata a fost învinuită de procurori doar ca şi complice la crimă. „După respingerea recursului, cei doi şi-au dat seama că trebuie să coopereze, să prezinte fapte reale”, a mai spus avocatul familiei Trifu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite