Timişoara: Gazda şi vecinii studentei acuzată de crimă sunt şocaţi de întâmplarea de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Gazda şi vecinii studentei acuzată de crimă sunt şocaţi de întâmplarea de la Medicină
Timişoara: Gazda şi vecinii studentei acuzată de crimă sunt şocaţi de întâmplarea de la Medicină

Femeia care o găzduia pe studentă era mulţumită de cuminţenia fetei.

Liniştită, cuminte şi respectuoasă sunt cuvintele prin care o descriu vecinii de bloc pe Carmen Bejan. Fata s-a mutat în Calea Şagului toamna trecută, odată cu începerea anului universitar. A locuit în gazdă la pensionara Stela Crâsteţi şi nu a deranjat pe nimeni niciodată. „Am fost cu toţii foarte şocaţi să aflăm că fata a fost implicată într-o crimă, pentru că era foarte liniştită”, a spus Romeo Galea, un timişorean care locuieşte în acelaşi bloc cu gazda acuzatei Carmen Bejan.

Studenta ieşea rar

Mulţi vecini nici nu o cunoşteau pe studentă, pentru că ieşea rar. „Nu a iscat niciodată scandaluri şi nici nu a adus străini în bloc”, a mai spus Galea. Femeia care o găzduia pe Carmen nu s-a plâns niciodată de ea vecinilor.

„Stela era tare mulţumită de fată, pentru că era un copil foarte respectuos”, a spus Mariana Galea, administrator al blocului în care a locuit Carmen Bejan. „Stela mi-a spus însă că în urmă cu câteva săptămâni fata a început să lipsească de acasă”, a adăugat Mariana Galea. Sergiu Florea venea des în vizită la Carmen în apartamentul din Calea Şagului. Studentul a fost în apartament sâmbătă dimineaţa. „A venit ca s-o caute pe fată, nu a găsit-o şi a plecat s-o caute pe la cunoştinţe. A revenit apoi şi a cerut voie Stelei să stea s-o aştepte pe tânără în apartament”, a explicat administratorul blocului.

În aceeaşi zi, poliţiştii l-au găsit pe Sergiu în baia apartamentului, în timp ce încerca să îşi taie venele cu o lamă. Şocată, proprietara s-a retras într-un sat din regiune.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite