Timişoara:VIDEO Fuste mini şi spray paralizant, găsite în camera crimei de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul în care a fost comisă cea mai crudă crimă din Banat este decorat simplu, iar obiectele de mobilier sunt tipice unei camere de cămin.

Dotată cu două paturi, un birou, un frigider şi decorată simplu, camera de cămin în care a avut loc crima avea ieri multe din lucrurile tinerei Carmen Bejan: machiaje, medicamente (printre care antibiotice şi ovule vaginale), anunţul din ziar de unde l-a racolat pe bătrânul bogătaş amator de senzaţii sexuale. Garderoba tinerei Carmen Bejan cuprinde fuste foarte scurte şi lenjerie, mai curând adolescentine decât provocatoare. Pantalonii scurţi şi tricourile fetei sunt toate colorate, iar cosmeticele acesteia cuprind câteva rujuri şi rimeluri. Pe patul lui Carmen Bejan se aflau ieri şi un card bancar, precum şi unul studenţesc, EURO26.

În cameră a mai fost găsită o rolă de saci de plastic de mari dimensiuni, pe care tinerii au cumpărat-o după săvârşirea crimei, de la magazinul Kaufland in Calea Şagului, potrivit spuselor lui Carmen Bejan.

Urmele de sânge din camera 50 din căminul Medicinei sunt puţine, iar anchetatorii au decupat o bucată din mocheta pe care cursese sângele victimei. Toate obiectele personale ale tinerei fete au fost luate azi de anchetatori, pentru a fi cercetate.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/camera crimei din caminul de la medicina 023(1).flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

















Povestea celei mai crunte crime din Banat:


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite