Timişoara: Familia rromului tranşat la Medicină e blestemată cu asasinate sau accidente groaznice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Familia rromului tranşat la Medicină e blestemată cu asasinate sau accidente groaznice
Timişoara: Familia rromului tranşat la Medicină e blestemată cu asasinate sau accidente groaznice

Familia lui Trifu a fost lovită de ghinioane. Mai mulţi membri au sfârşit tragic în urma unor asasinate sau accidente.

Părinţii lui Trifu Schrottu au fost ucişi bestial pe vremea lui Ceauşescu, de tâlharii care au căutat aurul şi argintul din casă. Tatăl lui a fost chinuit groaznic, după ce a fost ars cu fierul de călcat, pentru a mărturisi unde sunt ascunşi „cocoşeii” din aur. Mama vitregă a fost ucisă cu sânge rece tot atunci, în urma unor lovituri de cuţit. Tâlharii au fost prinşi, judecaţi şi închişi pentru mulţi ani.

Mama călcată de cai

Bunicul lui Trifu Schrottu a fost omorât şi el, pe stradă, în urma unui jaf, iar o altă rudă a murit după ce a fost lovită de o maşină. Mama bună a lui Trifu şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut din căruţă şi a fost călcată de cai.
Oamenii spun că e un blestem. Din tată-n fiu, cu toţii au avut morţi bizare. Trifu era ortodox, doar soţia este pocăită. Dacă era şi el penticostal, poate nu ajungea aici. Ar trebui ca familia să se ducă să facă nişte mărturisiri, pentru că au multe ghinioane”, a spus Rudolf Stancu, preşedintele Romilor Creştini din Banat, cel care i-a cunoscut bine pe părinţii lui Trifu Schrottu.

Rrom cu cetăţenie germană

Trifu Schrottu era unul dintre cei mai respectaţi rromi, acesta fiind şi judecător de stabor. Acesta a locuit 24 de ani în Germania şi avea cetăţenie germană. „Nu cred că orice vagabond primeşte cetăţenie în Germania. E clar el era un om de afeceri care şi-a văzut de treabă”, a spus soţia acestuia, Lucreţia.

Afaceri cu maşini second hand şi aur

Trifu Schrottu a avut foarte mulţi ani o fimă de maşini second-hand, cât şi cu dezmembrări. În România se ocupa de afaceri cu aur şi argint. Schrottu şi-a construit o casă elegantă, departe de obişnuitele palate ţigăneşti şi conducea o limuzină Mercedes Clasa E, în portbagajul căuia avea să fie găsit, ciopârţit. „Normal ar fi ca fiecare o să aibe o casă şi o maşină. Ar fi anormal să nu ai aşa ceva. Nu era el cel mai bogat om, dar era respectat”, spun cunoscuţii lui Schrottu.
Trifu avea doar o fată, care este căsătorită şi are patru copii.

Povestea celei mai crunte crime din Banat:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite