Timişoara: Doi studenţi la Medicină, suspectaţi că au tăiat în bucăţi un rom (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b> Timişoara</b>: Doi studenţi la Medicină, suspectaţi că au tăiat în bucăţi un rom (GALERIE FOTO)
<b> Timişoara</b>: Doi studenţi la Medicină, suspectaţi că au tăiat în bucăţi un rom (GALERIE FOTO)

Crima a avut loc în această dimineaţă în căminul de Medicină de lângă Prefectura Timiş, iar principalii suspecţi sunt doi studenţi care erau cazaţi în camera 50 a căminului.

Citeşte şi:

Timişoara: Crimă fără precedent în căminul de la Medicină

Timişoara: UPDATE Studentul suspectat de crima de la Medicină şi-a tăiat venele şi este la Spitalul Judeţean

Primele cercetări după crima din această dimineaţă, în care un bărbat de 65 de ani a fost ucis şi tranşat, arată că principalii suspecţi sunt doi studenţi din anul întâi de la Facultatea de Medicină din Timişoara.

Este vorba, potrivit indiciilor preeliminare, despre tânărul de 20 de ani, F.R.S. din Hunedoara şi prietena lui C.B., tot de 20 de ani din Ineu.

„Fata locuia în căminul din Complex, dar a solicitat cazare peste vară şi a primit cameră aici”, a spus directorul administrativ al Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara, Filip Fiat. Poliţiştii au încercat să-i sune pe suspecţi, dar aveau telefoanele mobile închise. Tinerii au fost daţi în urmările generală. De asemenea ei sunt daţi în consemn la frontieră.

În această dimineaţă, în jurul orei 5.00, portarul căminului de la Facultatea de Medicină, aflat în centrul oraşului, într-o zonă rezidenţială foarte scumpă, i-a observat pe doi tineri care cărau un geamantan greu spre o maşină. Pentru că i s-a părut ceva suspect, portarul s-a apropiat de maşină şi a văzut pete de sânge, moment în care a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia.

În portbagajul maşinii, oamenii legi au descoperit într-un geamantan trupul şi capul bărbatului de 65 de ani, iar într-un sac, picioarele victimei.

CITEŞTE astăzi, în ADEVĂRUL DE SEARĂ TIMIŞOARA, care sunt posibilele motive ale crimei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite