Timişoara: Cozi infernale pentru admiterea la Medicină (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Cozi infernale pentru admiterea la Medicină (VIDEO)
Timişoara: Cozi infernale pentru admiterea la Medicină (VIDEO)

Fiecare candidat a stat câte două ore la coadă pentru a-şi depune dosarul la Medicină.

Ieri, la primele ore ale dimineţii, zeci de viitori studenţi s-au aşezat la coadă în curtea interioară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara (UMFT), pentru a se înscrie la facultate. Căldura insuportabilă şi aşteptarea de mai multe ore în soare nu i-au făcut însă pe candidaţi să renunţe.

„La casierie nu am stat mult, dar acum, când trebuie să îmi depun dosarul, mor de cald. Merge foarte încet!”, a declarat Tania Stanimirovici, în vârstă de 18 ani, din Caraş-Severin, candidată la Asistenţă Medicală Generală.

Candidaţii sunt de vină

O altă tânără, doritoare să se înscrie la Balneo-Fiziokinetoterapie, a venit din Zalău pentru a-şi depune dosarul şi după o oră de stat la coadă a ajuns abia la jumătatea distanţei spre intrarea în Universitate. 

Angajatul responsabil cu ordinea la coada de la înscriere a găsit şi o explicaţie pentru orele pierdute de candidaţii în căldură: tinerii sunt obligaţi să stea mult la coadă pentru că după ce ajung la biroul de înscriere descoperă că nu şi-au completat cum trebuie fişa de admitere. Astăzi a fost ultima zi de înscriere la UMFT. Examenul are loc în 22 iulie.

VIDEO: Cum au fost relatată situaţia la televiziunea locală ANALOG TV

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite