Timişoara: Camera crimei de la Medicină este din nou folosită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Camera crimei de la Medicină este din nou folosită
Timişoara: Camera crimei de la Medicină este din nou folosită

În această dimineaţă s-au afişat repartizările în căminele de la Medicină. În camera 50, în care a avut loc crima studenţilor Sergiu Florea şi Carmen Bejan, sunt cazaţi doi băieţi. Camera a fost renovată complet de conducerea administrativă a universităţii.

Citiţi şi:

Studenţii ucigaşi de la Medicină au mai primit 30 de zile de arest

Un regizor român din Anglia vrea să facă film despre crima de la Medicină

image



Căminele 1 şi 2 de la Medicină sunt în aceeaşi clădire. Crima în care Trifu Schroth a fost tranşat a avut loc în camera 50 a căminului 2. La aflarea repartiţiilor, una din fetele cazate în camera 50 a căminului 1 a crezut că este cazată în camera groazei. „Pfoai este exact camera 50”, a exclamat, Adriana Apostolescu, studentă în anul întâi. Aceasta nu s-a arătat foarte afectată, dar s-a liniştit în totalitate când a aflat că omorul s-a produs în cealaltă cameră 50 a clădirii.

image
image
image



Crima din căminul 2 de la Medicină a avut loc în urmă cu două luni. Trifu Schroth, un bărbat de etnie rromă a fost găsit în portbagajul maşinii sale Mercedes, după ce studenţii Sergiu Florea şi Carmen Bejan l-au ucis, tranşat şi transportat la maşină. Studenţii intenţionau să ducă maşina la marginea oraşului pentru a o incendia cu victima în ea pentru a şterge orice urmă. Sergiu Florea a fost prins în aceeaşi zi, când a încercat să îşi taie venele, iar Carmen Bejan s-a predat a doua zi la Poliţie.

image
image
image

Ancheta crimei de la Medicină s-a transformat în scurt timp într-o telenovelă fără sfârşit, procurorii denumind neoficial dosarul „Romeo şi Julieta”. La primele audieri în faţa anchetatorilor, studenţii au încercat să dea vina unul pe celălalt. După ce băiatul şi-a cerut iubita în căsătorie după gratii, fata şi-a schimbat declaraţiile şi a recunoscut că ea l-a înjunghiat pe Schroth. Carmen Bejan a revenit însă asupra declaraţiilor, iar studenţii se acuză reciproc de uciderea lui Trifu Schroth.

CITEŞTE AICI TOATE DETALIILE CELEI MAI ORIBILE CRIME DIN BANAT:

image

Crima de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite