Timişoara: Un regizor român din Anglia vrea să facă film despre crima de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Un regizor român din Anglia vrea să facă film despre crima de la Medicină
Timişoara: Un regizor român din Anglia vrea să facă film despre crima de la Medicină

Ovidiu Zimcea, un tânăr cu o experienţă în regie de peste cinci ani, vede în crima de la Medicină o sursă de inspiraţie pentru un film de suspans.

Urmăreşte povestea studenţilor

Ucigaşii de la Medicină, suspectaţi de familia victimei că au făcut pe nebunii în faţa psihiatrilor

Psihiatrii au stabilit că ucigaşii de la Medicină aveau discernământ când şi-au tranşat victima

Tânărul care a pus la cale organizarea festivalului independent de scurtmetraje „Scriptfest 0.1” în luna august, în Timişoara, mărturiseşte că oribila crimă de la Medicină este o temă interesantă pentru realizarea unui film românesc.

„Da, sună interesant. De când am văzut ştirea sau seria de ştiri de la ora respectivă, mă gândeam cât de dramatic impact încercau ştiriştii să le dea. Ar putea fi film, ar putea merge în multe direcţii, care mai de care mai urâte sau, cred, chiar bune, necesare”, a precizat Ovidiu Zimcea.

Realizări măreţe

Tânărul regizor are un palmares bogat. El a ocupat locul trei pentru un documentariu scurt, intitulat „Gunoi”, la expoziţia "Carmen Silva" în 2005 şi un  alt premiu special pentru fotografiile realizate pentru concursul „Backdrifts”. Printre alte distincţii cu care se mândreşte este şi locul doi pentru realizarea videoclipului „Twenty Three”, în cadrul unei competiţii realizată de postul românesc de televiziune UTV. Momentan, Ovidiu Zimcea locuieşte în Anglia.

Citiţi şi:

Arad: Ştefan Iordănescu, din tată în fiu în teatru

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite