Medicii rezidenţi şi studenţii de la Facultatea de Medicină au cântat pentru o lume mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"We are the wolrd, we are the children" a răsunat aseară pe scena de la Capitol
"We are the wolrd, we are the children" a răsunat aseară pe scena de la Capitol

Eveniment caritabil unic, aseară, la Timişoara. Medicii rezidenţi şi studenţii de la Facultatea de Medicină au oferit un concert inedit de coveruri, care a umplut până la refuz Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Primii care au urcat pe scenă au fost Sebastian Comşa, medic rezident la chirurgie şi Ioana Drăgănescu, studentă în anul IV la Medicină. Cei doi au cântat piese precum „Ţi-am dat un inel”, de la Holograf sau „Stand by me”, de la Ben E. King.  Au urmat Sergiu &Freands, cu coveruri de la Queen, Limb Bizkit sau Guns N’ Roses.


Music=Life

Prezentatorul spectacolului a fost Bebe Bicha, solistul trupei Cover Band, unul din muzicienii timişoreni specializaţi în coveruri. “Am răspuns din suflet invitaţiei imediat ce am auzit ce înseamnă acest eveniment. Mă bucur că mai există oameni care se gândes şi la cei care nu au în aceste vremuri de răstrişte. Tinerii au cântat foarte frumos. Şi-au dat silinţa să fie cât mai buni”, a declarat Bebe Bicha.

Ultimii care au concertat aseară au fost cei din trupa Exile. Liderii formaţiei sunt doi medicinişti din India, Reuben Crisfofer şi Benson Joel. Aceştia au ridicat publicul în picioare cu piese foarte cunoscute din repertorul internaţional.



Chiar dacă nu a sunat ca o formaţie profesionistă, efortul tinerilor a fost răsplătit cu ropote de aplauze. Concertul s-a încheiat cu celebra melodie „We ar the world”, cântată pe scenă de toţi muzicienii prezenţi la eveniment.

Music=Life

Beneficiile evenimentului „Music=Life”, organizat de fundaţia Salvaţi Copii, vor ajunge la copiii de la Secţia de Distrofici a Spitalului „Louis Ţurcanu”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite