Timişoara: Mecanicul locomotivei care a spulberat trei femei: „Şoferul italian a intrat cu toată viteza sub tren”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mecanicul susţine că a încercat să-l atenţioneze pe şoferul care circula cu viteză excesivă, însă acesta nu a auzit sirena trenului.

CITEŞTE ŞI:

Trei femei au murit după ce un tren a lovit o maşină condusă de un italian

Italianul care a provocat accidentul de tren nu ştie că şi-a omorât soţia şi cumnata

Două dintre cele trei femei spulberate de un tren erau gemene

Mecanicul de pe locomotiva trenului Periam - Lovrin a declarat poliţiştilor că şoferul automobilului Kia a venit cu viteză şi a ignorat complet indicatoarele rutiere.

„Nu s-a oprit. Nu s-a asigurat. Pur şi simplu a venit lanasat. Eu nu aveam viteză, pentru că eram în curbă. Mai mult de 30-35 de kilometri la oră. Nu a auzit zgomotul sirenei, deşi am făcut mai multe semnale”, a declarat Ioan Mureşan, mecanicul de pe locomotivă.

Şoferul Giuseppe Lancioni, de 53 de ani, originar din Lorenzo – Toscana, are permisul de conducere, categoria A şi B, din anul 1976.

„Sunt benzi rezonatoare pe şosea înainte de calea ferată. Trecerea este semnalizată, cu indicatoare şi vopsea pe şosea. E plin de semne peste tot. A venit cu viteză.  Aici e vorba de inconştienţă. Nici şoferul, nici mecanicul nu au consumat alcool. Duminică am luat două permise de la doi şoferi care nu au oprit la calea ferată. Unul era bulgar, altul italian. Săptămâna trecută am mai luat cinci permise pentru că şoferii nu au oprit la calea ferată”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite