Master European în educarea adulţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei interesaţi să afle cum învaţă adulţii şi care sunt metodele adecvate de lucru cu aceştia, Universitatea de Vest din Timişoara împreună cu Institutul Român de Educaţie a Adulţilor anunţă înscrierile la programul „Master European în Educaţia Adulţilor".

Înscrierile se desfăşoară în două etape: până în 28 iulie şi între 9 şi 18 septembrie, urmând ca admiterea să aibă loc între 19 şi 23 septembrie. Master-ul este derulat concomitent de alte universităţi europene, scopul fiind acela de a oferi calificarea pentru o muncă profesionistă în context European, în domeniul educaţiei şi învăţării la vârsta adultă, prin dobândirea de cunoştinţe teoretice şi abilităţi pratice. Durata masterului este de patru semestre, cu predare în română şi engleză.

Cursurile se desfăşoară la sfârşit de săptămână (nu în fiecare weekend), dar şi online, iar o dată pe semestru va fi o săptămână intensivă de interacţiune între studenţi şi profesorii lor. Mai multe informaţii despre înscriere şi program le puteţi găsi la http://www.irea.ro/meea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite