Maşina de goluri de la Poli învaţă să se apere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida cu Pandurii din acest week-end a fost prima din campionatul 2010/11 fără gol primit pentru Poli Timişoara, care a rămas şi după această etapă singura echipă neînvinsă din acest sezon de Liga 1. Urmează primul test cu adevărat greu pentru noul antrenor, disputa cu Rapid.

Meciul cu Pandurii Tg. Jiu a adus două premiere şi un jubileu pentru Poli Timişoara. Pentru prima oară în acest sezon, alb-violeţii nu au primit gol, în toate celelalte partide de până acum, fie că au fost în Liga 1, Cupa României sau Liga Europa, Taborda sau Pantilimon fiind „taxaţi” de adversari. În plus, golul lui Mircea Axente nu a adus doar prima victorie în deplasare din acest sezon, ci şi victoria cu numărul 100 în deplasare în Liga 1 pentru Poli Timişoara.

Echipa timişoreană a avut serios de muncă în duelul cu Pandurii, chiar dacă oltenii se află pe ultimul loc. „După cum ne-am aşteptat şi am spus înainte de meci a fost un meci greu, împotriva unei echipe bine organizate care cred eu că joacă bine acasă. După o primă repriză controlată în prima parte a jocului de către echipa noastră, a urmat o a doua repriză în care Târgu Jiu era normal să vină peste noi şi să ne pună probleme”, a concluzionat „Guriţă”.

Echipa timişoreană, care în ultimele două sezoane a avut cel mai bun atac din campionat, încearcă să consolideze acum şi defensiva. „Este primul meci în care echipa nu ia gol şi asta mă bucură, e un alt aspect pozitiv. Sper ca în continuare să continuăm să nu primim gol, pentru că la jucătorii pe care îi avem sigur vom da gol meci de meci. Şi ne va fi mai uşor dacă vom continua să avem poarta bună şi să nu primim gol. Omul meciului a fost Pantilimon, dacă luăm ultimele două - trei intervenţii ale sale”, a mai spus Cosmin Contra.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite