Timişoara: Mascaţii Poliţiei Timiş au năvălit din greşeală peste o băbuţă de 78 de ani (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensionara din Giera a fost speriată de moarte de trupele speciale astăzi dimineaţă, la ora 6.00.  Poliţiştii susţin că îl căutau pe fiul femeii, suspectat că vinde arme.  Bătrâna spune că fiul ei nu mai locuieşte cu ea de ani de zile, iar mascaţii au căutat aiurea arme prin curte.

Citiţi şi:

TU FACI ORDINE!  Ia atitudine contra violenţei!
TU FACI ORDINE!  Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”
Intră pe Messenger cu ziariştii Adevărul din Timişoara!
Celulă de criză împotriva infractorilor cu arme de foc (SONDAJ)
Noapte însângerată cu lovituri de cuţit

Război între arabi în Piaţa Unirii

Daniela Şipoşi, o bătrână de 78 de ani din localitatea Giera, a tras o spaimă soră cu moartea după ce trupele speciale ale Poliţiei Timiş au trezit-o la şase dimineaţa. „Mascaţii” şi ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au intrat cu forţa în casa femeii, ca să îl caute pe fiul acestuia, suspectându-l că vinde arme. Băbuţa cu greu a reuşit să le explice mascaţilor că fiul s-a mutat de ceva vreme.



Au speriat şi un bunic

“Am văzut agitaţie pe stradă, mai mulţi oameni îmbrăcaţi în negru care năvăleau peste doamna Şipoşi. M-am speriat când am auzit că urla puternic, îi ruga să o lase în pace. În plus, fiul ei nici măcar nu era acasă. Ştiu că nu l-am mai văzut de mult”, a spus un vecin al femeii, Ioan Srek, în vârstă de 81 de ani. Oamenii legii au căutut arme prin casă şi prin curtea bunucuţei, însă nu au găsit nimic. Poliţiştii susţin că operaţiunea a fost mai mult una „de verificare a informaţiilor” într-un dosar penal la care lucrează ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara. „Este mai mult o operaţiune de verificare informativă”, a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

  

Service luat cu asalt

Poliţiştii au mai descins într-un service auto din Deta, unde au intrat cu forţa în locuinţa patronului. Din informaţiile poliţiştilor, familia Slavi, care deţine afacerea, depozita şi comercializa arme, artizanul afacerii fiind fiul acestuia, Darco. Patronul a fost plimbat în pijamale prin curtea sa de către poliţiştii timişoreni, care au vrut să verifice toate maşinile din service, care se află în curtea patronului. Până la urmă poliţiştii nu au găsit niciun fel de arme, însă au mai plecat la o altă descindere, tot la o casă din Deta. Poliţiştii nu au găsit niciun fel de armă nici în acestă casă. La ultima locaţie nu au găsit nici proprietarii, despre care aveau din nou informaţii eronate. Poliţiştii ştiau că suspecţii sunt acasă.

  

image
image
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite