EXCLUSIV Mărturiile cutremurătoare ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Florea susţine că iubita lui, Carmen Bejan, l-a ucis pe Trifu Schroth
Sergiu Florea susţine că iubita lui, Carmen Bejan, l-a ucis pe Trifu Schroth

Redacţia „Adevărul” a intrat în posesia celor nouă declaraţii date în faţa procurorilor de Carmen Bejan şi Sergiu Florea. Studenţii ucigaşi descriu în 50 de pagini de declaraţii cum l-au ucis, tranşat şi cum intenţionau să-l ardă pe Trifu Schroth într-o pădure din apropierea Timişoarei.

Deşi se contrazic în declaraţii, dând vina unul pe altul pentru crimă, cei doi tineri cad de acord că judecătorul de stabor ţigănesc de 65 de ani a intrat în viaţa lor dintr-un singur motiv: Carmen Bejan, de 20 de ani, a intenţionat să se vândă pentru sex în camera de cămin a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara.

„Trifu era pe spate, eu în genunchi, dezbărcată, peste el. El mi-a cerut să îi fac sex oral, eu tot aduceam vorba de bani. El mă trăgea de cap. I-am spus să îmi arate banii, că după aceea o să fac tot ce îmi cere. Apoi am ţipat după ajutor”, povesteşte studenta ucigaşă, Carmen Bejan. „Sergiu a intrat în cameră nervos şi agitat, i-a dat un pumn în cap, l-a lovit cu pumnii şi picioare, apoi a luat un cuţit mare care era pe dulap şi l-a înfipt de mai multe ori în pieptul lui Trifu. Eu nu am putut ieşi pe hol să cer ajutor pentru că eram în pielea goală”, a mai povestit studenta ucigaşă.

O altă versiune

Iubitul ei, Sergiu Florea, are o altă versiune asupra crimei. „Eu l-am lovit când am intrat în cameră, însă Carmen a luat cuţitul şi i l-a înfipt în piept de trei sau patru ori. Lovindu-l, a spus calmă că i-a ţintit inima şi că i-a frânt-o”, a spus tânărul despre iubita sa. Într-o declaraţie ulterioară, Carmen Bejan recunoaşte în faţa magistraţilor că l-a omorât pe Trifu Schroth. „Prima oară când am băgat cuţitul în Trifu nu a ţâşnit sângele, doar la a doua şi a treia lovitură, dar el oricum nu mai mişca”, a spus Carmen Bejan, studenta ucigaşă. Ambii studenţi au fost trimişi în judecată pentru omor şi profanare de morminte, deoarece procurorii nu au putut să stabilească cu exactitate cine l-a înjunghiat pe bărbat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite