Martori noi în procesul ucigaşului cu Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul cu Ferrari a avut loc în luna august 2008
Accidentul cu Ferrari a avut loc în luna august 2008

Săptămâna aceasta va avea loc un nou termen în procesul lui Adrian Cocoană, şoferul de Ferrari care a ucis în urmă cu un an şi jumătate un tânăr pe trotuar, pe Calea Aradului din Timişoara.

Un nou termen în dosarul ucigaşului cu Ferrari va avea loc în această săptămână, joi, la Craiova. Adrian Cocoană este acuzat că a condus cu viteză Ferrariul său, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar, unde l-a ucis pe Lucian Reja, un tânăr inginer IT, care se plimba pe trotuar împreună cu o prietenă.

La ultimul termen, Cristina Rohneanu a depus mărturie la proces împotriva ucigaşului cu Ferrari, fata spunând că Adrian Cocoană a fugit de la locul accidentului, fără a acorda niciun ajutor medical victimei.

Mama lui Lucian Reja, Aurelia Grămescu s-a constituit parte civilă în dosar. Aceasta a spus că la termenul de joi va fi prezent un martor care va confirma cheltuielile materiale provocate de moartea lui Reja. Aurelia Grămescu a mai spus că în dosar va mai fi audiat un alt martor-cheie, o femeie care era în taxiul pe care Cocoană l-a lovit înainte de a ajunge pe trotuar. „Din ce ştiu eu, ea va fi audiată la Timişoara. A spus că nu poate ajunge la Craiova din motive personale”, a spus mama lui Reja.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite