Martin Jol: "Timişoara nu e cea mai slabă echipă din grupă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii s-au bucurat în primele minute ale meciului
Timişorenii s-au bucurat în primele minute ale meciului

Antrenorul lui Ajax Amsterdam i-a lăudat pe bănăţeni la finalul partidei câştigate de olandezi cu 2-1. Artiom Karamyan crede că arbitrul italian a dezavantajat pe "Poli".

Rezultatul partidei de aseară a însemnat eliminarea matematică a timişorenilor din Liga Europa, însă Martin Jol a avut cuvinte de apreciere la adresa echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău. "Nu cred că Timişoara este cea mai slabă echipă din grupă, Olanda şi România sunt la acelaşi nivel, ba din contră România are mai multe echipe în Europa. Dar, mă bucur pentru această victorie pentru că aduce Olanda înaintea României în ceea ce priveşte coeficienţii UEFA", a spus tehnicianul lui Ajax.

Artiom Karamyan speră într-un rezultat bun în ultimul meci al grupei, cu Dinamo Zagreb, chiar dacă echipa sa nu mai are şanse de calificare."E greu să joci în 8 oameni contra unei echipe ca Ajax. Arbitrul are şi el partea lui de vină, ne-a fluierat la orice. A fost 11 metri la Pantilimon dar nu se impunea cartonaşul roşu. De acum ne concentrăm la campionat dar mergem la Zagreb să jucăm fotbal pentru că ne vede Europa", a spus fotbalistul armean.

La "articole pe aceeaşi temă" puteţi vedea o galerie foto de la partida de aseară!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite