Timişoara: Marijuana hip-hop este la vânzare în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Goteanu, alias Marijuana, cântăreaţa de hip-hop, este prezentă la Târgul de antichităţi care are loc la mall-ul din oraş.

Artista şi-a montat standul cu bijuteriile create de ea printre colecţionarii de lucruri vechi.  „Sunt şi bijuterii lucrate de mine, dar şi bijuterii achiziţionate, mai vechi, mai noi. Majoritatea sunt lucrate manual din produse naturale, de cea mai bună calitate, clientul să fie mulţumit”, a spus Dana Goteanu. 

Cântăreaţa a fost veselă şi binevoitoare cu toţi cei care s-au arătat interesaţi de podoabele pe care le comercializa. „Sunt oameni cu care poţi comunica, exprimă o energie deosebită. Zâmbesc într-una şi la ei nu e un zâmbet fals”, a spus Dana despre timişoreni.

De aproape un an şi jumătate, Marijuana s-a plimbat prin toată ţara cu bijuteriile ei şi a participat la nenumărate târguri. „Îmi face mare plăcere să simt pulsul locului în care mă desfăşor. Dorinţa a fost de a mă reîntoarce în ţară la oamenii cu care am avut tangenţe când am concertat”, a mărturisit artista.

Bijuteriile ei au avut succes şi datorită preţurilor acceptabile cu care Dana le vindea. „Cele mai scumpe sunt seturile pe care le-am făcut eu, de la 60 de lei până la 100 de lei”, a spus Marijuana.

Cântăreaţa a spus că îşi va relua, în curând, cariera artistică şi va lansa o nouă melodie. „Am înregistrat o piesă cu Il-egal şi o să apară pe internet. M-am apucat şi de un nou album, dar nu am planificat când o să apară”, a spus artista.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite