Marian Iancu se gândeşte să-i motiveze cu sancţiuni financiare pe jucătorii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Victoria din ultimul minut cu Craiova, 2-1, nu l-a mulţumit deloc pe finanţatorul echipei alb-violete, care va veni în Banat înainte de etapa intermediară de miercuri pentru se ocupa mai atent de echipă.

Golul lui Lukas Magera din ultimul minut de prelungire al partidei de la Turnu Severin a adus o victorie importantă pentru „Poli”, însă patronul echipei nu este deloc mulţumit. „O victorie nemeritată, poate un rezultat de egalitate ar fi fost mai potrivit. Nu sunt mulţumit de absolut nimeni. Trebuie să ne reevaluăm poziţia ficare dintre noi. Avem ocazia în două meciuri să arătăm ce putem, înaintea finalei cu CFR-ul. Vreau să-i pregătesc eu mental pentru asta. O soluţie ar fi să le goleşti buzunarele. Apoi apare un gol în stomac care are influenţă directă în creier. Apoi intervine rolul antrenorului şi aşa mai departe. Nu vreau să iau decizii acum, dar poate până luni va mai trece adrenalina şi voi pune piciorul în prag, pentru că este nevoie”, a spus Marian Iancu la DigiSport.

Acesta a evidenţiat faptul că norocul de a câştiga în ultimul minut este echilibrat de ghinionul avut în ultimele etape, când „Poli” a pierdut puncte importante în meciuri în care a ratat multe ocazii clare. „În ultimele meciuri am tot avut ghinion. Poate era timpul ca bunul Dumnezeu să-şi întoarcă faţa înspre noi. E singurul motiv pentru care am luat 3 puncte azi. Sunt total nemulţumit, dar voi avea timpul necesar să discut cu toţi. Avem multe de vorbit. Trei puncte obţinute astfel ne pot păcăli. Antrenorul a fost bolnav şi nu a fost la echipă săptămâna aceasta. Cred că de aceea echipa a arătat în acest hal. Un egal era echitabil după un asemenea meci. Nu avem atitudine de lider! Nu putem păcăli fotbalul la nesfârşit! Nu merităm să fim lideri la finalul campionatului, pentru că nu gândim ca un lider! Suntem grandomani în meseria noastră, gândim în interesul nostru”, a mai spus Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite