Marian Iancu se declară din nou nemulţumit de relaţia cu autorităţile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Preşedintele lui "Poli" a intrat într-un nou "război" rece cu edilii locali timişoreni, situaţie devenită deja obişnuită în preajma aprobării bugetelor instituţiilor care conduc oraşul şi judeţul.

Autorităţile locale au promis în ultimele zile ale anului trecut că echipa va primi o parte din banii pe care Primăria îi mai are de achitat pentru 2009. Suma care a fost virată l-a nemulţumit profund pe preşedintele Marian Iancu. Conform contractului existent între Consiliul Local Timişoara şi echipa de fotbal, Poli mai are de primit pentru anul calendaristic 2009 încă trei milioane de lei, însă doar 300.000 de lei au ajuns în conturile clubului.


S-a plătit 10% din ce trebuia să se plătească, din ce am câştigat prin muncă. Am acceptat condiţiile de performanţă care ni s-au impus, le-am îndeplinit şi acum suntem trimişi la cerşit. Poate de aceea şi spun că orice jucător care are oferte poate să plece. Am avut cele mai bune rezultate din istoria clubului şi suntem sfidaţi, asta este nesimţire”, a declarat conducătorul de la „Poli” Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite