Marian Iancu face referate şi dă amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Ultimele rezultate, dar mai ales evoluţia sub aşteptări a echipei a provocat o mică furtună la clubul timişorean. Primele victime au fost membrii din eşalonul doi al staff-ului tehnic, însă după încheierea sezonului se vor anunţa măsuri şi mai dure.

Preşedintele alb-violeţilor i-a convocat la Bucureşti pe Gheorghe Chivorchian şi Daniel Stanciu, cei doi oameni care se ocupă îndeaproape de echipă. Foarte supărat după evoluţia echipei în ultimele partide, patronul bănăţenilor consideră că vina aparţine în primul rând jucătorilor şi lipsei de atitudine din partea acestora.

Cu ce este vinovat Sabău că ratează Mansour singur cu portarul sau că Pantilimon gafează? Sabău l-a dus pe Mansour faţă în faţă cu portarul, dar mai mult ce să facă?”, a spus Marian Iancu, care a dat asigurări că postul antrenorului nu este în pericol. În schimb, finanţatorul de la Timişoara a indicat faptul că alţi membri ai stafului tehnic sunt pe cale de a-şi pierde slujbele, principalii vizaţi fiind antrenorul cu portarii şi preparatorii fizici.

Preşedintele clubului a anunţat măsuri punitive după şedinţa de ieri, însă preferă să păstreze liniştea în jurul echipei. „S-au luat mai multe măsuri, administrative şi sportive. S-au hotărît amenzi, s-au făcut referate. Ne aşteaptă un meci extrem de important în etapa următoare, care necesită toată concentrarea noastră. Din vară se va face însă o reformă totală la nivelul staff-ului tehnic. S-au luat mai multe decizii în acest sens, dar lucrurile vor fi comunicate la timpul potrivit”, a spus Marian Iancu, citat de „Violamania”.

Eu îl rog pe Sabău să fie puternic, să nu cedeze, să nu cadă pradă presiunii şi să fie puternic din punct de vedere psihic. Îl rog să fie extrem de concentrat pe ceea ce are de făcut de acum încolo. Sabău este un antrenor care a plecat împreună cu mine la un proiect pe care ni l-am asumat amîndoi, un proiect pe care îl vom continua”, a mai spus finanţatorul clubului alb-violet.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite