Marian Iancu este mândru de jucătorii crescuţi de Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul şi-a lăudat jucătorii după partida cu Manchester City, bucuros că „echipa este credibilă în Europa”. Marian Iancu nu a ratat ocazia de a „înţepa” din nou autorităţile locale, mai exact Consiliul Judeţean, care a redus pentru 2010 suma prevăzută iniţial în înţelegerea cu clubul.

Chiar dacă Poli a pierdut manşa tur din play-off-ul Liga Europa, Iancu este mulţumit de echipă. „Lucrul cel mai important cu care rămânem după un asemenea meci precum cel cu Manchester City este că suntem credibili. Mă refer la opţiunea fiecărui om din club, jucător sau oficial, declarată înainte de joc, şi anume că putem să învingem. Chiar dacă recunoaştem valoarea individuală a adversarilor noştri, valoarea investiţiei dezvoltate în interes propriu, cât şi pe orizontala fotbalului european şi nu numai, lăsând modestia la o parte, forţa grupului nostru de jucători a reuşit să dilueze diferenţele de care vorbeam”, a spus patronul echipei alb-violete.

Finanţatorul speră că autorităţile vor realiza potenţialul pe care echipa îl are pentru a face imagine oraşului şi Banatului şi vor reveni la sentimente mai bune. „Din cei 14 echipieri intraţi pe gazon, cinci sunt produşi 100% de clubul nostru: Pantilimon, Luchin, Scutaru, Axente, Mera, patru fotbalişti sunt cumpăraţi, fiind printre cei mai promiţători tineri din fotbalul intern şi nu numai: Sepsi, Bourceanu, Curtean, Goga. Alături de ei, au mai fost doi dintre exponenţii de frunte ai fotbalului bănăţean, Contra şi Alexa... Cei 11 din 14 ne obligă să fim mândri. Să sperăm că viitorul va fi mai bun, reuşind să înlăturăm invidia, răutatea şi interesul meschin al unora din cei care au putere şi pot face rău acestui club. Puţini, dar puternici pe plan local, vizibili, dar fără viitor”, a mai spus Iancu într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite