Marian Iancu a fost "îmblânzit" de calitatea jocului echipei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Finanţatorul nu şi-a mai criticat elevii după prima înfrângere a anului aşa cum a făcut-o după două meciuri fără înfrângere. Folosit de Ioan Ovidiu Sabău pentru prima oară în campionat, mijlocaşul Marius Chiţu a făcut junioratul chiar la Rapid.

Marian Iancu a încercat să vadă şi aspectele pozitive ale înfrângerii din etapa a treia a returului, primul eşec în faţa Rapidului după trei ani. „Poate că nu am fost supărat după înfrângere, dar nici fericit nu pot spune că am fost. Jocul echipei e în creştere, iar în partida de vineri am jucat bine. Avem un fizic perfect după o pregătire de iarnă aşa cum trebuie. Am dominat Rapidul, aşa cum am făcut-o de fiecare dată în ultimii ani în Giuleşti”, a declarat finanţatorul echipei bănăţene.

Acesta este de părere că meciul a fost decis de acel moment de sclipire a lui Matici, care a înscris cu un şut de la 25 de metri. „Golul a fost minunat, de excepţie. Să fim fericiţi că s-a jucat pe teren, pentru că în ziua de azi nu mai poţi felicita o echipă prea des pentru că a jucat pe teren. Calitatea meciului m-a făcut să uit puţin de necazul că am pierdut trei puncte”, a spus Marian Iancu.

Mulţumit de aspectul jocului, în general, Iancu a remarcat, totuşi, ineficacitatea jucătorilor săi în faţa porţii adverse. „Nu cred că dădeam gol nici dacă mai jucam trei zile, pentru că aşa a fost fotbalul aseară. Dacă mă băteau Steaua sau Dinamo nu mai puteam fi fericit de jocul bun al echipei”, a spus patronul echipei alb-violete.

Din alb-vişiniu în alb-violet

Marian Chiţu, jucătorul în vârstă de 23 de ani al timişorenilor, a debutat vineri seara într-un meci de Liga I în tricoul alb-violet. Mijlocaşul stânga jucase în toamnă în două partide de Cupa României Timişoreana, iar în primul eşalon a mai evoluat în 14 jocuri, în sezonul 2008/09, în tricoul Gloriei Buzău, echipa la care a fost împrumutat.

Chiţu, care şi-a făcut junioratul tocmai la Rapid Bucureşti, s-a arătat dezamăgit de deznodământul disputei de vineri. „Îmi pare rău că nu am reuşit să scoatem un rezultat bun. Sper că dacă voi mai avea ocazia îmi voi aduce aportul la un scor pozitiv pentru formaţia noastră. Nu a fost specială revederea cu stadionul din Giuleşti, de şapte ani nu am mai evoluat acolo şi nu mai am legături cu Rapidul”, a declarat jucătorul.

„Din păcate, terenul a fost foarte greu şi nu m-a ajutat să-mi pun în valoare calitatea mea principală, viteza. Consider că trebuia să scoatem cel puţin un egal, Rapidul a avut două şuturi pe poartă şi un gol norocos. Nu cred că rezultatul acesta ne compromite şansele la titlu, suntem mai departe în cărţi pentru primul loc”, a mai spus Marius Chiţu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite