Marian Iancu a demisionat de la "Poli" şi rămâne doar cu statutul de acţionar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu nu mai e preşedinte la "Poli"
Marian Iancu nu mai e preşedinte la "Poli"

Fostul preşedintele clubului bănăţean şi-a anunţat în direct la televizor demisia, motivată de relaţia foarte proastă cu autorităţile locale, lucru pe care Marian Iancu îl consideră un eşec personal.

Iancu lasă conducerea clubului, şi implicit relaţia cu Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, în grija mâinii sale drepte de până acum, Gheorghe Chivorchian. "Chivorchian o să fie director general. Eu voi rămâne preşedinte în Consiliul de Administraţie, ca reprezentant al celor care investesc, nu o să mai conduc administrativ, doar o să supervizez şi o să analizez în CA. De relaţia cu Consiliul Local şi Consiliul Judeţean se va ocupa exclusiv Chivorchian, eu nu mai vreau să am nici un fel de contact cu cele două entităţi. Consider că este un eşec al meu personal în relaţia cu ei. Sunt mai orgolios şi nu accept să fiu călcat în picioare de nimeni", a spus Marian Iancu la sport.ro.

Marian Iancu s-a săturat de criticile celor care îl acuză că ţine clubul doar din banii de la autorităţile locale. "Noi am investit peste 35 de milioane de euro de cînd am venit la Timişoara ca să putem consolida clubul şi să putem ajunge să acceptam acum aceste criterii de performanţă pe care le avem în contractele cu CL şi CJ. Am ajuns să avem lotul cel mai scump din Liga I şi vom mai investi ca să avem lotul şi logistica necesară să putem face performanţă. Referitor la acei bani de la autorităţi, ei ne ajută doar să acoperim costurile de funcţionare ale clubului. Să fie clar că clubul nu trăieşte de pe urma banilor care vin de la autorităţi", a punctat fostul preşedinte al clubului.

Acesta încearcă să forţeze din nou mâna autorităţilor locale, care nu au virat încă toţi banii pe 2009, conform contractului cu clubul. "Aş putea să renunţ la lotul acesta valoros de jucători, să vindem şi să ne scufundăm iar în mediocritatea care a fost pînă în 2005, să trăim de pe o zi pe alta", a ameninţat Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite