Marian Iancu: "Vom învinge Manchester City acasă, chiar dacă nu ne calificăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizita giganţilor (cel puţin din punct de vedere financiar) de la Manchester City nu-l sperie pe patronul de la Poli Timişoara, care are deplină încredere în jucătorii săi. Poli - City se joacă joi, de la ora 21.45, pe stadionul "Dan Păltinişanu".

Chiar dacă alb-violeţii au destule puncte (şi o calificare) obţinute cu emoţii, Marian iancu are încredere deplină în fotbaliştii săi. „Nu vreau să vorbesc doar despre un singur jucător, îmi place cum văd echipa la ora actuală. Chiar dacă poate nu sunt rezultate bune, sau jucătorii mai greşesc, sunt multe momente în joc când îmi palce ce văd, arătăm ca o echipă puternică. De aceea am încredere să spun că vom învinge Manchester City la Timişoara, chiar dacă poate nu ne vom califica”, a spus Marian Iancu.

Nicio televiziune din Anglia nu s-a interesat de transmiterea meciului dintre Poli şi Manchester City, însă acest lucru nu-l afectează pe patronul alb-violeţilor. „Probabil mâine vom şti ce televiziune va transmite meciul, cel mai târziu poimâine. Sunt oferte de la două televiziuni din România, TVR şi Digi Sport. Nu există oferte de la televiziuni din Anglia, însă mă interesează mai puţin televizarea. De aceea, şi când va fi stabilit, voi întârzia cât mai mult anunţul, pentru că pe mine mă interesează în primul rând să am un stadion plin. Şi perspectivele sunt încurajatoare, în primele zile s-au vândut 12.000 de bilete, arena cred că va fi plină pentru acest meci”, a declarat finanţatorul echipei bănăţene.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite