Marian Iancu: „Contra a gândit bine meciul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu
Marian Iancu

Şeful de la Poli Timişoara a fost mulţumit de primul meci ca antrenor al lui Cosmin Contra, dar a făcut o analiză necruţătoare a jocului echipei, iar criticile nu au lipsit.

Finanţatorul alb-violeţilor consideră că Sportul a venit să se apere la Timişoara şi să obţină puncte aşa cum a făcut-o Poli acum un an, în Liga Campionilor. „Sportul s-a apărat. Când îţi lipsesc jucători valoroşi, te aperi cu toată echipa, cu nouă jucători. Gândiţi-vă ce greu este să construieşti când joci acasă în faţa unei echipe care se apără. Atunci când joci acasă şi o echipă se închide e foarte greu. Aşa am scos noi Şahtiorul: ne-am apărat cu zece oameni plus portarul. Moldovan aşa a gândit jocul în condiţiile în care i-au lipsit cei mai buni jucători”, a spus Marian Iancu.

Contra a abordat repriza a doua cu un singur închizător. Echipa a fost mult mai ofensivă şi Contra a gândit bine meciul. Sunt câteva plusuri care au venit, dar sunt şi minusuri. Axente are o scădere în joc. Magera nu a câştigat cam niciun duel la cap şi nu ştiu de ce s-a întâmplat treaba asta. Apărarea mi s-a părut un pic neatentă”, a mai spus Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite