GALERIE FOTO Marian Iancu: "Avem un deficit de trei milioane de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu va mai aduce jucători dacă antrenorul Petrovici nu va fi mulţumit de lot în cele două cantonamente, din Slovenia şi Austria. La Terme Vrece au ajuns şi învoiţii Pantilimon şi Sepsi.

VEZI GALERIE FOTO DIN CANTONAMENTUL POLIŞTILOR DE LA TERME VECE

Fotbaliştii de la „Poli” continuă cantonamentul de la Terme Vrece, din Slovenia. În lotul echipei băneţe şi-au făcut apariţia şi cei doi jucători învoiţi pentru meciurile naţionalei, Pantilimon şi Sepsi. Primul cantonament al timişorenilor nu este obligatoriu însă şi pentru Cosmin Contra, care a fost lăsat în vacanţă, chiar dacă se mai află sub contract cu „Poli”.



Contra e sub contract cu noi atâta timp cât nu s-a epuizat Europa League. Noi i-am prezentat opţiunile noastre, ştim pretenţiile lui, aşteptăm să vedem dacă vrea să mergem mai departe împreună”, a spus Marian Iancu, patronul celor de la „Poli”.


image
image

Iancu este încântat de metodele noului antrenor, Vladimir Petrovici şi se felicită pentru alegerea făcută.Partea fizică este coordonată de Zeljko Boljevic, care i-a cucerit pe fotbalişti cu metodele sale de lucru, iar tehnico-tactic, la “catedră” este Vladimir Petrovic, care le dezvăluie noilor săi jucători câteva din secretele care l-au făcut unul dintre cei mai spectaculoşi fotbalişti din fosta Iugoslavie. „Un mare jucător nu poate fi decât un bun cunoscător al acestui sport”, a mai declarat Iancu.



Deficit de 3 milioane de euro

Marian Iancu aşteaptă un semnal de la Vladimir Petrovici pentru a ştii dacă mai are nevoie de jucători. „Depinde de antrenor şi de modul în care se comportă lotul în cele două contonamente. În mare lotul e făcut, dar campania de transferuri este deschisă până în septembrie. Din păcate avem şi un deficit de 3 milioane de euro pe care trebuie să îl acoperim”, a mai declarat Marian Iancu.




image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite