Marian Iancu: "Un meci cât un campionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul alb-violet a amânat orice sancţiuni financiare sau de altă natură pentru a păstra liniştea la echipă înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Finanţatorul de la „Poli” Timişoara vede partida cu CFR Cluj ca un moment de cotitură în finalul acestui sezon.

Atmosfera foarte încărcată din lot i-a determinat pe timişoreni să ia măsuri. Astfel, în timp ce Marian Iancu se războieşte cu inamici mai vechi sau mai noi, jucătorii au rupt orice comunicare cu presa până la partida cu CFR Cluj, pentru a se concentra doar asupra pregătirii partidei.

Este nevoie de linişte la echipă, pentru că e clar că suferim, toată lumea este iritată, e îngrijorată, s-a creat o stare de nervozitate care ne afectează serios. Orice ar veni în plus ar agrava problema şi, în loc să avem presiunea pozitivă care duce la jocuri bune şi rezultate, s-ar crea presiune negativă”, a explicat finanţatorul alb-violeţilor.

Pentru a preveni crearea acelei presiuni negative, patronul a anunţat şi amânarea tuturor sancţiunilor, pecuniare sau de altă natură. „E mai bine ca jucătorii să nu vorbească cu presa până la meciul cu CFR, de aceea am dispus să fie plătiţi banii pe luna martie, din acelaşi motiv am amânat orice sancţiuni pe care le-am hotărât la ultima şedinţă”, a declarat Marian Iancu. „Sper ca aceste măsuri să-i mobilizeze şi să câştige partida cu CFR Cluj, pentru că este cea mai importantă partidă a acestui sezon, un meci cât un campionat”, a mai spus preşedintele clubului timişorean.

Cu totul alt meci

Iancu a văzut partida CFR-ului cu Dinamo din Cupa României, însă nu este îngrijorat. „Urmăresc toate meciurile din competiţiile interne, cu atât mai mult ale contracandidatelor. Ştiu că ultima impresie lăsată de Poli nu a fost una bună şi că CFR-ul a arătat un joc bun, însă acesta va fi cu totul alt meci”, a spus oficialul echipei bănăţene.

Acesta a găsit explicaţia evoluţiei sub orice critică de la Piatra Neamţ, însă nu uită nici de greşelile jucătorilor săi. „CFR-ul nu se va apăra în nouă oameni şi nu vom juca pe unul dintre cele mai proaste gazoane din ţară, cum a fost la Piatra Neamţ. Nu am avut condiţiile pentru a construi iar asta, împreună cu greşeli personale din partea noastră, au dus la rezultatul de egalitate. Un meci pe gazonul nostru, împotriva unei echipe care nu vine să se apere, va arăta cu totul altfel”, a explicat Marian Iancu.

Partida „Poli” Timişoara – CFR Cluj este programată luni, de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, iar biletele de intrare, care costă 5 lei la peluze şi 10 lei la tribune, se pot cumpăra din locurile cunoscute din oraş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite