Marian Iancu: "Cu Dayro Moreno ne înţelegem mâine sau niciodată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul „Politehnicii” Timişoara se va întâlni mâine cu Dayro Moreno pentru a discuta transferul acestuia în Banat. Indiferent dacă atacantul columbian va accepta sau nu, Marian Iancu anunţă că, în proporţie de 99%, campania de transferuri a alb-violeţilor s-a încheiat.

„Telenovela” transferului lui Dayro Moreno va avea o finalitate, indiferent care va fi ea, odată cu sfârşitul acestei săptămâni. Sud-americanul a sosit aseară la Bucureşti, s-a întâlnit cu oficialii Stelei, iar mâine este plănuită discuţia cu Marian Iancu pentru un eventual transfer la „Poli”. Mai greu a fost până au reuşit bănăţenii să stabilească un contact cu jucătorul, care a dat bir cu fugiţii de la Steaua, plecând acasă, în Columbia, odată cu finalul turului.

Fotbalistul nu s-a mai prezentat la reunirea lotului stelist, însă ar putea rămâne în continuare în România, întâlnirile de ieri şi de azi urmând a fi decisive în acest sens. „Nu m-am întâlnit încă cu Dayro, pentru că el a venit în principal pentru a-şi discuta situaţia cu cei de la Steaua. Am spus că vom lămuri situaţia până la sfârşitul săptămânii, aşa că probabil mâine vom avea o întâlnire. Dacă nu va fi mâine, atunci nu va mai fi deloc”, a explicat Marian Iancu, finanţatorul alb-violeţilor din Timişoara.

„Nu am de unde să ştiu dacă faptul că şi-a manifestat interesul pentru noi a fost doar pentru a le forţa mâna celor de la Once Caldas. Oricum, nu mă interesează, contractul pe care vrem să i-l propunem e clar, dacă îl acceptă bine, dacă nu asta e”, a mai spus Marian Iancu.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că din punctul său de vedere transferul lui Dayro Moreno la Timişoara e ca şi realizat. „Eu îl las să plece, dar vreau şi banii. Eu am semnat deja contractul cu Timişoara. Convenţia e să-l convingă şi Marian Iancu, că nu e sclav pe plantaţie. Eu cred că o să-l convingă, mie mi-a zis Marian Iancu că îi dă 180.000 - 200.000 de euro salariu. Dacă ai 60.000 şi primeşti atât, nu e normal să pleci unde iei mai mulţi bani?”, a spus latifundiarul din Pipera.

Lotul alb-violet nu este încă definitivat

Eventualul transfer al lui Dayro Moreno ar fi ultimul pentru „Poli” în această iarnă, conform lui Marian Iancu. „Aproape sigur nu vom mai aduce jucători, indeiferent dacă vine sau nu vine Dayro Moreno. Rămâne de văzut situaţia lui Dede, cum a evoluat accidentarea lui. Dacă nu va fi apt pentru o perioadă mai lungă, e posibil să mai efectuăm  un transfer. Oricum, lotul nu este definitivat, mai sunt lucruri de lămurit”, a explicat fostul preşedinte al bănăţenilor.

În privinţa lui Gigel Bucur, Iancu a lăsat să se înţeleagă că singura situaţie în care acesta ar mai putea de la „Poli” ar fi atunci când jucătorul ar cere acest lucru. „Poziţia noastră în privinţa lui Gigel Bucur nu s-a schimbat, este un jucător netransferabil. El nu ne-a cerut schimbarea acestei poziţii, ceea ce poate înseamna că nu a avut o ofertă clară până acum”, a mai spus finanţatorul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite