Marian Iancu: "În niciun caz nu suntem favoriţi în meciul cu Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu îi consideră favoriţi pe cei de la Steaua în meciul de sâmbătă, de pe stadionul "Dan Păltinişanu". Patronul bănăţenilor susţine că diferenţa o va face publicul.

Marian Iancu, preşedintele clubului Poli Timişoara a prefaţat ieri seară, la Analog TV, meciul de sâmbătă cu Steaua. “Nu este un meci uşor. E un joc în care o echipă, Poli, doreşte să-şi consolideze poziţia şi, prin conjunctura rezultatelor, poate să treacă pe locul 1. Steaua nu vrea să iasă din joc şi din aritmetica europeană a campionatului. Faţă de investiţiile făcute de stelişti şi declaraţiile lor din ultimul timp, putem spune că doar publicul poate să facă în aşa fel încât diferenţa de pe teren să nu existe. În niciun caz nu suntem favoriţi! Doar publicul ne va da şanse să jucăm de la egal la egal cu Steaua!”, a declarat Iancu.

Vrea în grupe de ziua clubului

Bossul timişorenilor a făcut referire şi la stadiul în care a ajuns echipa în pragul împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea clubului: “Data de 4 decembrie trebuie să ne găsească în grupele unei competiţii europene, de ce nu, Champions League? Este o mândrie pentru un club să construieşti o echipă şi în acelaşi timp să vinzi jucători din propria pepinieră. În lotul actual, 7-8 jucători sunt crescuţi în cadrul clubului”, a explicat Marian Iancu.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite